Óvodákban túljelentkezés van nálatok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 15:09
11/13 anonim válasza:
Mi is pont így vagyunk, hogy csak szavakat mond és szeptemberben szeretném,ha menne. Meg a szobatisztaság se tudom, hogy hogy lesz akkorra. Remélem, hogy ez a végén lesz a szempontoknak, mármint a beszéd. Főleg, hogy szerintem biztos megindítaná a beszédfejlődésben az, ha közösségbe kerül
12/13 anonim válasza:
9. vagyok
Barátnőm fia áprilisi, tavaly a beíratkozáskor pont 3 éves volt. Nem vették fel az óvodába, mert nem beszél.
Vagyis azt mondta neki az óvónő, hogy felveszik, de ha fél évig nem változik a beszéde, akkor átküldik spec. oviba. Nálunk az a spec ovi egy lepratelep, már bocsánat... na oda senki nem akarná vinni a gyerekét.
A mi csoportunkban van olyan aki nem beszél tisztán, és olyan is, aki igen csak keveset és az is érthetetlen, még az óvónők számára is... szóval ovija válogatja. Kb 5 oviban voltam nyílt napon, 4-ben azt hangsúlyozták, hogy ha nem szobatiszta és nem tudja magát megértetni, akkor hátrányból indul...
13/13 anonim válasza:
2 és 10-es vagyok.
Megérteti magát, szobatiszta is, de nem beszél:-(. Remélem szeptemberig beindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!