Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Óvodákban túljelentkezés van...

Óvodákban túljelentkezés van nálatok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 15:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen!
2013. febr. 15. 15:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen
2013. febr. 15. 15:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Mi alapján válogatnak a gyerekek között? Sejtésem van, de konkrétan tudná valaki?
2013. febr. 15. 15:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Gondolom akadnak protekciósok, utána érkezési sorrend, esetleg akinek kis tesója van azt "hátra" rakják a sorban.
2013. febr. 15. 15:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Neked mi a sejtésed? Kíváncsi lettem :)
2013. febr. 15. 15:30
 6/13 A kérdező kommentje:

Sejtésem szerint első hely a protekció:)

Aztán többgyermekesek, szocisegélyesek, ilyesmi. Az érkezési sorrenden viszont meglepődtem. Az sem mindegy, hány órakor megyek beíratni? Mert ki van jelölve pár nap rá, nem?

2013. febr. 15. 15:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Még mi sem tartunk ott, csak feltételezések amiket írtam, de hát ki tudja, lehet, hogy az is számít.
2013. febr. 15. 16:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem, mert felénk sajnos elég kevés a gyerek:(

Régen a csoportban 20 körül voltak, most 15-en.

2013. febr. 15. 18:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Mikor én írattam a fiunkat oviba ezeket vették figyelembe:

-körzetes legyen

-ha van már 5 éves azt fel kell venni (annál kevesebb 3 évesnek jut hely)

-dolgozó szülők

-szobatiszta gyerek

-beszélő gyerek

Ezek után jöhettek a nem körzetesek, vagy akinek nem dolgoznak a szülei... Ja és volt még egy... ne haragudjatok, nem tudom a betegség nevét... na de ha van ilyen beteg gyerek, akit fel kell venni, akkor ő rögtön két helyet foglal, tehát, ha 25-öt vesznek fel, ebből egy beteg, akkor már csak 23-nak van hely.

Végül én a sok kis ovi közül egy nagyobbat választottam, ami kerületi, de nem körzetes, itt 7 kiscsoport indult szeptemberben.

2013. febr. 15. 18:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogyha nem beszél a gyerek folyamatosan, nem is veszik fel? Ezért komolyan elutasíthatják? Bocs, hogy kérdezek, de szeptembertől minket is érint és a kislányom jelenleg még csak szavakat mond :-(

2-es voltam

2013. febr. 15. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!