Óvodákban túljelentkezés van nálatok?
Sejtésem szerint első hely a protekció:)
Aztán többgyermekesek, szocisegélyesek, ilyesmi. Az érkezési sorrenden viszont meglepődtem. Az sem mindegy, hány órakor megyek beíratni? Mert ki van jelölve pár nap rá, nem?
Nem, mert felénk sajnos elég kevés a gyerek:(
Régen a csoportban 20 körül voltak, most 15-en.
Mikor én írattam a fiunkat oviba ezeket vették figyelembe:
-körzetes legyen
-ha van már 5 éves azt fel kell venni (annál kevesebb 3 évesnek jut hely)
-dolgozó szülők
-szobatiszta gyerek
-beszélő gyerek
Ezek után jöhettek a nem körzetesek, vagy akinek nem dolgoznak a szülei... Ja és volt még egy... ne haragudjatok, nem tudom a betegség nevét... na de ha van ilyen beteg gyerek, akit fel kell venni, akkor ő rögtön két helyet foglal, tehát, ha 25-öt vesznek fel, ebből egy beteg, akkor már csak 23-nak van hely.
Végül én a sok kis ovi közül egy nagyobbat választottam, ami kerületi, de nem körzetes, itt 7 kiscsoport indult szeptemberben.
Lehet, hogyha nem beszél a gyerek folyamatosan, nem is veszik fel? Ezért komolyan elutasíthatják? Bocs, hogy kérdezek, de szeptembertől minket is érint és a kislányom jelenleg még csak szavakat mond :-(
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!