Virsli, párizsi, gépsonka, májkrém és társai. Mikor mit és MELYIK MÁRKÁT adtad a gyerekednek? Van olyan, amelyikben nincs szója, vagy már kikerülhetetlen?
èn olyan sonkát amiben van hús is, vagy is gépsonka szerüt, úgy kb 10 hós korátóla adtam, de májkrémet meg ilyenekt már csak jóval 1 éves kora felett.
most 2,5 éves 11,5 kilós gyerek így ehet ilyenekt is.
Márkát írok: Tesco Value :D
Sokak szemében tudom, ez szemét kategória, de mi évek óta ezt esszük, nem változtattam a baba miatt. Egy éves kora után mindent eszik, amit mi, egyikünknek sincs semmi baja. Mondjuk nem eszünk napi szinten ilyet. Azt, hogy mi van ráírva, nem nézem, mivel rokonom dolgozott ilyen helyen, és mondta, sokszor más ami írva van, és más, amit beletesznek, mármint ezekből az olcsóbb dolgokból. Egyedül az allergén-dolgokat írják valósan.
Isteni májkrémet vagy húskrémet tudsz otthon is készíteni, igazi májból, kevés fűszerrel, nálunk a felnőttek is imádják! :) Sokáig eláll :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!