Miért veszik el valakitől a gyerekét?
Figyelt kérdés
Terhességem eleje óta (most már megszületett, 7 hónapos a babám:)) nézek 1 műsort, nem magyar, külföldi csatornán van, fiatal anyukák a címe. Olyan 5-6-7 anyukáról szól, terhességük elejétől mutatták őket, van akinek már 3 éves a babája. Na nem is ez a lényeg, hanem hogy van egy 19 éves anyuka, 3 éves a kislánya és a minap elvették tőle a gyerekét, minden pénteken találkozhat csak vele fél órára. Töredékeket megértettem belőle, de nem vagyok perfekt angol tudású :D Így a miértjét nem tudom, viszont elkezdett foglalkoztatni, mert láttam ahogy megszületett a kislánya, a szülőszobán is kameráztam és semmi de semmi okot nem láttam erre. Normális, rendezett körülmények vtak, rengeteget foglalkozott a kislánnyal is, csodaszép gyerekszobája volt. Nagyon meglepődtem, mert már fél éve járkáltak a szociálhoz és mindig a kislány miatt voltak kiakadva a szociálosok. Ha látszólag semmi látható jele sincs annak h elvehessék, akkor miért veszik még el a kislányt? nagyon sajnáltam, őrjöngött h vissza szeretné kapni a kislányát, a kislány is nagyon anyás volt. Egyszerűen nem értem és ezért foglalkoztat. Tehát hogy mik lehetnek még az okok? A kamera sztem minden nap ott volt velük, bár gyorsan felnőtt a kislány és az is lehet h csak hetente 1x, de akkor sem értem. Bulizni sem járt el és passzolta le a gyerekét. Ezen kattogok már 1 órája. Jó, lehet hogy hülyének néztek, de már másfél éve követem figyelemmel a műsort és most tényleg megkönnyeztem őt. Azért elvehetik mert fiatal? Ez azthiszem Dániában van.2013. febr. 13. 16:46
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha kiskorú az anya és az apa (vagy az apa lelépett) és egy nagykorú rokon nem vállal gyámságot a baba felett,akkor elveszik.Továbbá ha nem megfelelőek az anyagiak láthatóan(koszos,lepusztult lakás)...
2/2 A kérdező kommentje:
De az anya már nagykorú. A házban rend és tisztaság volt, na jjó azt leszámítva h a nappaliban állt a füst mindig , ott cigiztek, de sztem azzal csak felszólították vna és nem pedig elveszik nem?
2013. febr. 13. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!