Idegesítene/megharagudnál az édesanyádra ha így szólna bele a telefonba?
Elég nehéz napom volt a gyerkőccökkel,KB a sírás határán voltam, gondoltam felhívom anyumat hogy beszéljünk, erre felveszi a telefont köszönök, és bele szól hogy : -NE BESZÉLGESSÜNK!! és rám csapja a telefont....néztem nagyokat,majd megpróbáltam vissza hívni de nem vette fel....
ezek után majd egyszer csak visza hív hogy épp kereste a kulcsot és nem tudott beszélni...én ezt értem is de ennyit azért nem lehet elmondani ? csak rám kell vágni a telefont hogy ne beszélgessünk!!??
Szerintem sem olyan nagy gond.
Neki is problémája volt, és kicsit mérgesen szólt bele. èn ezen még egy barátnötöl sem sértödnék meg.
én viszont ha épp rosz kedvem van sem bunkózom vele...ő kis koromban is mindíg rajtam vezette le a feszkót....lehet ezért is bánt....
ha valaki felidegesítette mindíg rajtam csattant...
nálunk ugyan ez volt van mindig rajtam vezettem le ha baja volt....már én is ezt teszem vele átvettem a szokásait :(
de nálunk ezen már nincs vita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!