Megnéznétek ezeket az üléseket? Nem tudom melyik lenne jó?
Tudom, sokan nem ajánláják a használtat, de nincs sok pénzünk ülésre, újan pedig csak gagyikat láttam ennyi pénzért.
Most van pl az Auchanban nagyon jó leárazás holnapig, normálisan néznek ki.
Ezek túl drágák használtnak, nem venném meg egyiket sem.
Szerintem ami fontos, hogy a fejtámla állítható vagy elég magas legyen, hogy legyen oldaltámasz is. Karfa nem feltétlenül fontos rá (mármint kéztámasznak), de biztonsági szempontból szerintem jó lehet. Mosható huzat legyen.
Az árkategóriát te tudod. Szerintem ha jól átnézed, nem repedt, akkor szerintem nem érdekes,hogy használt.
A használtság azoknál az üléseknél lehet fontos, ahol 5 pontos öv van és jól kell működnie a csatnak, illetve dönthető legyen az ülés és az a szerkezet is jó legyen.
Ezeknél még használtan is lehet szerintem jobbat venni.
Miért nem veszel pl. Nania-t? Az nem olyan vészesen rossz, sőt árkategóriájában elég jó, és a töréstesztje se rossz, ráadásul újonnan most 9 ezer a minimanóban.
Ezek közül leginkább a legelsőt venném meg, ha az valóban nem használt.
A negyedik jó állapotúnak tűnik, ha nagyon muszáj, akkor talán az is szóba jöhet.
A másodikból nem látszik a lényeg, szóval az kilőve.
A harmadiknál meg konkrétan mutatják, hogy el van törve a hungarocell, olyat tilos megvenni.
Én is az elsőt venném, nekünk olyan van, nagyon szeretjük és nem mellesleg biztonságos. A Concordok jó ülések! A Lift Protect meg jó értékelést kapott a teszteken.
Ha van lehetőséged nézd meg személyesen, ha nincs, akkor kérdezz rá, nincs-e megsérülve a hungarocell, nincs-e rajta hajszálrepedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!