Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik volt a legidétlenebb...

Melyik volt a legidétlenebb kérdés ebben a témában, amit olvastál?

Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Van itt egy kérdés ami erre választ is ad!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Ebbe nagyon sok idétlen kérdést lehet olvasni!

2013. febr. 12. 15:39
 2/8 Jégtánc ***** válasza:
Nem épp a legidétlenebb,de teljesen értelmetlen kérdés pont ez a kérdés alatt 3-al talán.14:29h-kor.Szerintetek aranyos ez a baba?
2013. febr. 12. 15:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Pont erről a kérdésről jutott eszembe ez, mert ennél hülyébbet még nem láttam, de keresem az első által belinkelt kérdésnél.:D Jókat szórakozom:)
2013. febr. 12. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
2013. febr. 12. 16:09
 5/8 Jégtánc ***** válasza:

Másik kedvenc,

már a 8-ik oldalon tart:)

Ti hogyan reagaltatok volna? Ma a kicsim keresztanyja aki a hugom 20 éves kiborult azon, hogy ki kellett volna cserélnie a babam kakis pelusát. Undorral hozta oda nekem hogy bekakilt a babád

Én megkérdeztem tole hogy miert nem csére led ki ki te.Erre ô azt valaszolta hogy soha nem fogom kicserélni.Nagyon kiborultam ezen

Tegnapelőtti azt hiszem:)

2013. febr. 12. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
2013. febr. 12. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem ez a kedvencem, sírtam a röhögéstől:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3251..

meg amikor a kiscsaj megírta, hogy még soha nem feküdt le senkivel, de szerinte terhes :D

2013. febr. 12. 22:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Jaaaaaajjj, utolsó. Még csak a kérdést olvastam el, de már dőlök a röhögéstől.:DD
2013. febr. 13. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!