Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb hülyeség,...

Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit ezen az oldalon olvastál?

Figyelt kérdés
Ma nincs túl jó napom, feldobhatnátok. :)
2012. jan. 30. 12:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%

Hogy az édesítőszer egészségesebb egy babának, mint a cukor.

(szerintem egyik sem az, de ha már választani kell, a cukor legalább egy természetes anyag)

2012. jan. 30. 12:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Röviden:

14 éves lány, 27 éves pasival. "Dugtak", de nem hatolt be a "pasija". Viszont elment benne. De nem volt előváladék, mert azt nem látta. Az aktus elmondása szerint 4 órán keresztül tartott, de közben csak tapizás volt, meg egy kis ez és az. Viszont szűz még, mert nem vérzett se közben, se utána. És ezt biztosra állította, mert folyamatosan nézte a nemi szervét és a "pasijának" sem volt olyan.

Kérdése az volt (így tette fel): "Lehetek terhes a 27 éves pasimtól?

Egy páran kérdezősködtünk, mert sok minden ellent mondott magának a történetnek. Végül 6 oldalas mókázás után valaki megunta és töröltették.

A csaj egyébként iq betyár volt és nem nem volt kamu kérdés.

Azóta bele se olvasok az ilyen jellegű kérdésekbe! Felesleges, max. ha nevetni akarok akkor.

2012. jan. 30. 12:20
 3/17 anonim ***** válasza:
48%

JA meg azokat szeretem még, mikor kiírják ide a leendő anyukák, hogy:

"Tegnap együtt voltunk, teszteljek?"

"3 napja szeretkeztünk, mikor teszteljek?"

"Pozitív lehet a tesztem? Történet röviden: 6 nap után (sextől számítva) tesztelt és negatív lett. Pár okos biztatta, hogy csináljon egy tesztet. Persze, hogy negatív istenem ... erre 10 oldalon keresztül ment a siránkozás.

Némelyik emberre még kutyát sem bíznék ezek után, nem hogy gyereket.

Mindenki járt biológia órára, vagy legalább a gyerektervezés előtt elolvasott pár cikket/könyvet, hogy működik az egész ..

2012. jan. 30. 12:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azon röhögtem a legtöbbet, mikor egy kedves (mint később kiderül elmebeteg) anyuka megkérdezte, hogy hívjuk az orrváladékot, én gyanútlanul beírtam, hogy takonynak, hát onnantól elszabadult a pokol.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Én mindig jókat vidulok ezen a kérdésen! :)

2012. jan. 30. 12:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, azért az a nem semmi... Mintha legalább is valami égbekiáltó trágárságot írtál volna. (Megsúgom, a takony nálunk is takony :))
2012. jan. 30. 12:30
 6/17 anonim ***** válasza:
2012. jan. 30. 12:36
 7/17 anonim ***** válasza:

off: Édesítőszerről már én is vitáztam valakivel, de legalább ő érvelt. :) Az már más, hogy nem értettem vele egyet. Én is cukor párti vagyok, ha választani kell.

hülyeség? volt egy pár... bőség zavaromban most egy se jut eszembe

nem konkrétan hülyeség, de egy nagyon kiakasztó kérdés (a nő maga is nagyon kiakasztó. egy ideig itt fárasztotta a népet. nagy élvezettel írt a teherbeesés témakörbe, de nem gratulálni jött soha, hanem lelombozni, betegnek tituláni látatlanban, ilyenek):

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. jan. 30. 12:38
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
jeszus, ez a taknyos kérdés nagyon durva! komolyan ledöbbentem. ez a nő nem normális... és amiket a végére írt. bocsánat de nagyon meglepődtem.
2012. jan. 30. 12:47
 9/17 anonim ***** válasza:
Most értem a végére a taknyosnak. Eleve én vagyok a hülye, hogy evés közben olvasom. Na de a vége... tényleg ennyi elmeháborodott mászkál szabadon?
2012. jan. 30. 12:51
 10/17 anonim ***** válasza:
A taknyos kérdést én is végig olvastam! Azta, hogy lehet valaki ennyire agyament??? Komolyan ledöbbentem a végére! Biztos valami unatkozó agyalágyult torz agyszüleménye volt.
2012. jan. 30. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!