Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek aranyos ez a baba?

Szerintetek aranyos ez a baba?

Figyelt kérdés

Mit láttok rajta?

[link]

2013. febr. 12. 14:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
15%

22.45-ös vagyok

Az,hogy rám nyomjátok a 0-t csak azt bizonyítjátok,mennyire igazam van!

A pontozás kicsit sem érdekel csak szólok!

Szégyen ,ami itt megy!

Az emberek bunkók,kötekedőek,negatívak egymással!!!

Szomorú!

Amikor én vártam a babámat ,legszivesebben világgá kiáltottam volna a boldogságomat!

Ti elfelejtették ezt az érzést???Szánalmasak vagytok!

2013. febr. 12. 22:57
 22/28 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó! Te vagy a szégyen! Ez nem empátia kérdése,de egy 12hetes magzaton mégis mi az aranyos???

Ha belinkelem az 4-5hetes petezsákot az is aranyos? Ezek szerint igen,mert babát várok és el kell tőlem ájulni!

A kérdést meg másként kellett volna feltenni ha a kérdező azt akarja hogy vele örüljünk! Persze gratula neki meg minden,de nehogy már a válaszolók legyenek a bunkók mert nem látják aranyosnak egy rossz minőségű képen egy 12hetes magzatot!!!

2013. febr. 12. 22:57
 23/28 anonim ***** válasza:
6%

Igen ,úgy is fel lehet fogni,ahogyan te teszed ezt!

Viszont akkor tudod,mi lett volna a célszerű,ha a számodra ez ennyire gáz?

Fogod kilépsz a kérdésből és passz!

Vagy mosolyogsz egyet és nyomsz egy igent!

Mégis mi olyan érthetelen ezen???

2013. febr. 12. 23:03
 24/28 anonim ***** válasza:

Mikor megnyitottam a kérdést azt hittem hogy egy babát vagy egy kisgyereket fogok látni,vagy minimum egy 4D felvételt ahol már tényleg baba van nem egy magzat!!!

A kérdés meg az volt hogy "Szerintetek aranyos ez a baba?" Szerintem mindenki erre válaszolt mikor azt írta hogy nincs rajta semmi aranyos! Ha ez rosszul esik a kérdezőnek benne van. De mondtam másképp kellett volna kérdezni,és akkor mindenki gratulál!

Azt meg had döntsem már el hogy tovább lapozok vagy mit csinálok......

2013. febr. 12. 23:13
 25/28 anonim ***** válasza:
8%

Én is igy gondoltam,amikor megnyitottam ,mint te...mégsem tudtam olyan bunkó lenni a kérdezővel..és igen itt lépett be az empátia a képbe!

Nem szeretnék itt tovább vitatkozni ezen sem veled sem mással!

Egyszerűen csak nem értem ezt a hozzáállást egy kismamához,akinél gondolom most nincs boldogabb ,aki egy kicsit "lüke",hogy egy ilyen kérdést írt ki!:)

Számomra aranyos és én egy jót mosolyogtam és arra gondoltam,nem régen én is szerettem volna ,igen akár a petezsákról is fotót feltölteni...de én,én vagyok..

Mennyire kell megkeseredettnek lenni ahhoz,hogy egy nyílvánvalóan boldog kismamát,igy kelljen savazni!!!?

Mindegy!További szép estét mindenkinek!

2013. febr. 12. 23:22
 26/28 anonim ***** válasza:
51%
Mennyire kell magányosnak lenni ahhoz, hogy idegeneknek mutogasson uh képet?
2013. febr. 12. 23:51
 27/28 anonim ***** válasza:
54%

Ha empátiát akarsz nézd meg a tesztes kérdéseket!!! Ott mindenki gratulál,sőt az esetek többségében a negatív tesztre is azt mondják hogy baba lesz!

Úgyhogy nem az empátiával és az együttérzéssel van a gond hanem a fogalmazással!

2013. febr. 13. 00:08
 28/28 anonim ***** válasza:

Te jó ég, ez nem empátia kérdése!

Én is szívesen nézegettem órákig az UH képeket a saját babámról, de tisztában vagyok vele, hogy ez másnak nagyon nem érdekes, főleg egy sima 2D-s UH ilyen korai időszakban, azért lássuk be, hogy ilyeneken minden baba ugyanúgy néz ki.

De a már 1 éves gyerekem képét sem pakolom ki ide ismeretleneknek, hogy dicsekedjek vele, hogy milyen aranyos...

2013. febr. 13. 04:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!