22.45-ös vagyok
Az,hogy rám nyomjátok a 0-t csak azt bizonyítjátok,mennyire igazam van!
A pontozás kicsit sem érdekel csak szólok!
Szégyen ,ami itt megy!
Az emberek bunkók,kötekedőek,negatívak egymással!!!
Szomorú!
Amikor én vártam a babámat ,legszivesebben világgá kiáltottam volna a boldogságomat!
Ti elfelejtették ezt az érzést???Szánalmasak vagytok!
Utolsó! Te vagy a szégyen! Ez nem empátia kérdése,de egy 12hetes magzaton mégis mi az aranyos???
Ha belinkelem az 4-5hetes petezsákot az is aranyos? Ezek szerint igen,mert babát várok és el kell tőlem ájulni!
A kérdést meg másként kellett volna feltenni ha a kérdező azt akarja hogy vele örüljünk! Persze gratula neki meg minden,de nehogy már a válaszolók legyenek a bunkók mert nem látják aranyosnak egy rossz minőségű képen egy 12hetes magzatot!!!
Igen ,úgy is fel lehet fogni,ahogyan te teszed ezt!
Viszont akkor tudod,mi lett volna a célszerű,ha a számodra ez ennyire gáz?
Fogod kilépsz a kérdésből és passz!
Vagy mosolyogsz egyet és nyomsz egy igent!
Mégis mi olyan érthetelen ezen???
Mikor megnyitottam a kérdést azt hittem hogy egy babát vagy egy kisgyereket fogok látni,vagy minimum egy 4D felvételt ahol már tényleg baba van nem egy magzat!!!
A kérdés meg az volt hogy "Szerintetek aranyos ez a baba?" Szerintem mindenki erre válaszolt mikor azt írta hogy nincs rajta semmi aranyos! Ha ez rosszul esik a kérdezőnek benne van. De mondtam másképp kellett volna kérdezni,és akkor mindenki gratulál!
Azt meg had döntsem már el hogy tovább lapozok vagy mit csinálok......
Én is igy gondoltam,amikor megnyitottam ,mint te...mégsem tudtam olyan bunkó lenni a kérdezővel..és igen itt lépett be az empátia a képbe!
Nem szeretnék itt tovább vitatkozni ezen sem veled sem mással!
Egyszerűen csak nem értem ezt a hozzáállást egy kismamához,akinél gondolom most nincs boldogabb ,aki egy kicsit "lüke",hogy egy ilyen kérdést írt ki!:)
Számomra aranyos és én egy jót mosolyogtam és arra gondoltam,nem régen én is szerettem volna ,igen akár a petezsákról is fotót feltölteni...de én,én vagyok..
Mennyire kell megkeseredettnek lenni ahhoz,hogy egy nyílvánvalóan boldog kismamát,igy kelljen savazni!!!?
Mindegy!További szép estét mindenkinek!
Ha empátiát akarsz nézd meg a tesztes kérdéseket!!! Ott mindenki gratulál,sőt az esetek többségében a negatív tesztre is azt mondják hogy baba lesz!
Úgyhogy nem az empátiával és az együttérzéssel van a gond hanem a fogalmazással!
Te jó ég, ez nem empátia kérdése!
Én is szívesen nézegettem órákig az UH képeket a saját babámról, de tisztában vagyok vele, hogy ez másnak nagyon nem érdekes, főleg egy sima 2D-s UH ilyen korai időszakban, azért lássuk be, hogy ilyeneken minden baba ugyanúgy néz ki.
De a már 1 éves gyerekem képét sem pakolom ki ide ismeretleneknek, hogy dicsekedjek vele, hogy milyen aranyos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!