11/28 anonim válasza:
Őszintén szólva, én még a babát sem nagyom látom a képen. Aranyos lesz, majd, ha megszületett.
12/28 anonim válasza:
Ha megszületik, akkor mindennap írsz ki kérdést, hogy Ma is aranyosnak látjátok a babám???
Nevetséges vagy
13/28 anonim válasza:
Ezen a képen semmi aranyos nincs,és rossz a minősége is! Egy 12hetes magzaton nem tudom mi az aranyos? Ennek a kérdésnek igazán semmi értelme!
14/28 anonim válasza:
Akinek a pocijában van már most aranyos. De ne haragudj,kedves kérdező,majd akkor lesz aranyos,ha már megszületett. Most még csak egy magzat,aki fejlődik,és készült róla egy uh felvétel. Természetesen a szüleinek,a szűk családnak így is aranyos,de "idegen" emberektől,akik valószínűleg foltokon kívül nem sokat látnak belőle,ne várd el,hogy azt írják,hogy jajj de cuki baba,milyen gyönyörű,aranyos.. Az lesz,ha már kibújt a pociból :)
15/28 anonim válasza:
De, nagyon cuki.
Ha én felteszek néhány 1000 képet a 2 lányomról, megnézed? Szerintem aranyosak, de kíváncsi vagyok a Te véleményedre! :)
17/28 frászkarikaborsó válasza:
Én nem is látom a babát a képen, akárhogy nézem :) persze ettől biztos ott van, de hogy aranyos-e? Tudja a fene.. :)
18/28 anonim válasza:
19/28 anonim válasza:
Látjuk csak azt nem értjük, hogy mitől és hogy, hogy lehet aranyos egy UH kép?
20/28 anonim válasza:
Gratulálok a babádhoz és igen nagyon aranyos!!!
Ti pedig szégyelljétek magatokat,hogy egy boldog kismamának .aki a világnak is szivesen megmutatná a kicsi kincsét,igy reagáltok!
Tisztelet a kivételnek...
Minek vagytok itt,vagy olvastok babás,gyerekes kérdéseket...???
Pff tiszta szégyen ...tényleg ennyi empátia nincs bennetek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!