Miért lett kevesebb a gyed? Nekem kereken 10000el .
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 11:52
1/9 anonim válasza:
igényelted a családi adókedvezményt?
2/9 A kérdező kommentje:
nem,nem járna nekem.most ez minden hónapban így lesz?
2013. febr. 12. 11:57
3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy én értettem félre valamit, de családi adókedvezmény mindenkinek jár, akinek van munkáltatója, és gyereke is. Én is gyeden vagyok, és nekem jár.
4/9 anonim válasza:
Hogyhogy nem jár ? Ha gyeden vagy akkor jár. Vagy a párod veszi igénybe ?
5/9 anonim válasza:
Lehet hogy a kompenzáció miatt?
Mennyiről mennyire változott az összeg?
6/9 A kérdező kommentje:
min.bér,egy kereset.eddig 59000,most 49000:(
2013. febr. 12. 12:10
7/9 anonim válasza:
Kompenzáció? Én se tudtam hogy újra kell igényelni. Én is kevesebbet kaptam.
8/9 anonim válasza:
Ha tavaly kaptál kompenzációt (bár az nem kereken 10000 ft) akkor idén újra lehet igényelni arra a pár hónapra.
9/9 anonim válasza:
A híradóban is bemondták, hogy be kell adni az igénylőlapot újra. Majd azt is bemondták, hogy mivel ez nem történt meg, sokan kevesebbet kapnak. Úgy volt, hogy majd jövőre megkapják ezt az elmaradt pénzt, de most úgy döntöttek, küldik a márciusival együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!