Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megjött, de sokkal kevesebb,...

Megjött, de sokkal kevesebb, és csak fele annyi ideig tartott? MIért, mitől lehet?

Figyelt kérdés

6 napig szokott tartani, van hogy 7 is. Most 3 nap alatt elmúlt, és nem töltött meg összesen egy betétet szerintem.

Normális ez? Még sosem volt ilyen, 31 éves vagyok, kétszer szültem, utoljára 2,5 éve, szedem a fog.gátlót, már egy éve ugyanazt (Jangee).

Lehetek terhes is akár, ezt tudom, de tesztelnétek? VAgy várjak jövő hónapig? Mit csinált akivel ilyen történt? És végül miért volt, ha kiderült?

2013. febr. 5. 07:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem beágyazódáskor volt ilyen. Szerintem egy teszt nem kerül sokba, megérné teszeltni - utána nyugodtabb leszel, mert legalább tudod, mi van.
2013. febr. 5. 07:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a fogamzásgátlót akarod folytatni, mindenképp megér egy tesztet előtte. Én ugyan szedek semmit, de nálam is volt ilyen - hamarabb jött és csak fél napig tartott: teszt és nőgyógyász szerint sem voltam terhes.
2013. febr. 5. 07:50
 3/3 frászkarikaborsó ***** válasza:
Én csinálnék egy tesztet, de szerintem elég kevés az esély hogy fogamzásgátló mellett terhes lennél. Csak biztos ami biztos alapon.
2013. febr. 5. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!