Hallotatok már ilyenröl?
Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok és aggodok még ugye nem érzem mozogni se...A kérdésem az lenne hogy tudtok olyanrol hogy meghalt a baba és nem volt neki semmi jele csak mikor menek a következő uh-ra akkor derult ki?Én nagyon aggodok ez miatt:(Tudom hülyeség meg nem szabad erre gondolni de félek..:(2013. febr. 11. 14:24
1/7 anonim válasza:
Szia! Na, én is folyton aggódtam :-) Sőt, nekem a 10. héttől tüneteim sem voltak... Az uh előtti éjszaka, már nem is tudtam nyugodtan aludni, előtte olvasgattam ilyen fórumokat, ráadásul tele voltak ilyen és hasonló rémtörténetekkel, így a dokim eltiltott az internettől:-) Te is inkább a Baba vagy a Kismama magazint, vagy egyéb hasznos könyveket olvasgass, sétálj nagyokat, és hallgass zenét, ami megnyugtat. Minden jót és nagyon boldog babavárást!
2/7 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy semmi bajom nem volt a 9. héttől, és a 16. hétig nem éreztem mozogni. Tehát mintha nem is lennék terhes...
Most 2,5 éves a lányom, tehát látod jól van, nem volt baj, hogy nem éreztem akkor semmit!
Egy igen korai vetélés történhet szinte észrevétlen, de ahogy egyre nagyobb a baba, egyre több tünettel járhat. Már 15 hetes vagy, így már éreznél valamit, ha baj lenne.
De NE erre koncentrálj!
3/7 anonim válasza:
Én a 20. héten éreztem először a mozgást, holott ikerterhes voltam. A 15 még elég "kevés". Olyan korán inkább a többedik babások érzik. Persze vannak kivételek, de ritka. Várj még 5-6 hetet.
4/7 anonim válasza:
Az első 12 hét a rizikós, ilyenkor már semmi okod az aggodalomra. Ha más nem nyugtat meg vegyél szívhangfigyelőt. Ez az anyaság, aggódunk érte, amíg csak élünk. :)
5/7 anonim válasza:
Én 20 hetesen éreztem először. Nyugodj meg.
6/7 anonim válasza:
Velem pont ez történt, nem volt semmi tünetem, az UH-n derült ki, hogy nem él a baba. De én akkor 9 hetes voltam. A 12. hét után tényleg nagyon ritkán fordul elő ilyesmit.
Ha nagyon aggódsz, vegyél szívhang hallgatót.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Egy kicsit megnyugodtam ha valoban igy van hogy nagyobb babát jobban érezném ha valami gond van...holnap leszek 16 hetes ma már megyek dokihoz de remélem minden okés lesz:)
2013. febr. 12. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!