Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan családi program,...

Van olyan családi program, ahová már évek óta tervezel elmenni, de sosem jön össze?

Figyelt kérdés

2013. febr. 11. 13:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Évek óta "megyünk" a busójárásra, de a három gyerekből egy biztos beteg azokon a napokon...
2013. febr. 11. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Bécsi karácsonyi vásár lenne az álom, de sosem érünk oda. Ez után szomorú fej lenne való, de inkább már mókásnak vesszük a dolgot:)
2013. febr. 11. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is Bécsbe mennék, de mi sem jutunk ki soha, pedig tavaly a vásár idején apa még Bécsben is dolgozott, mégsem jutottunk el családostól! Na majd idén! :))
2013. febr. 11. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Pont ez a kettő, amiket említettetek, az nekünk már összejött, viszont egyik sem családostul. Kocsi nélkül egyiket sem vállalnám be kicsi gyerekkel.

Viszont ami nekem kicsit már bosszantó, hogy még sosem voltunk játszóházban. Az egész városban kettőt találtam, aminek a neten meg van adva valami elérhetősége. Ebből az egyik már megszűnt évekkel ezelőtt, de ez persze nincs feltüntetve, a másiknál meg még véletlenül sem írják ki az árat, de az amúgy is a város másik végén van. Mire odáig eljutok, hogy felhívom őket, hogy mégis mi mennyi, és lenne egy időpont, amikor felkerekednénk, hogy kimegyünk odáig, addigra tuti közbejön valami.

2013. febr. 11. 14:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyiptomi nyaralás. Kettesben már voltunk a férjemmel és elakartunk menni a fiúnkkal is kb 14 hónapos korában. De mikor 1 éves volt, voltunk horvátországban és hát nem viselte túl jól, úgyhogy nem mentünk, majd 1 év múlva. Na 2 éves korában megint nem mentünk, mert azt éreztem még mindig nem lenne vele az igazi. 3 évesen már lassan fizetni akartuk az utat, amikor összejött a kistesó és én a terhesség legelején nem akartam egy ilyen utat megejteni. Na most meg egy pár évig megint csak nem jön majd babával össze, de nem adom fel!!!
2013. febr. 12. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Karácsony előtt a Mikulás házat szeretnénk megnézni! Minden évben eltervezzük,hogy majd idén tuti elmegyünk,és minden év végén rádöbbenünk,hogy ismét elmaradt! :D

De talán majd idén! ;)

2013. febr. 14. 19:16
 7/8 anonim válasza:
Anyukám egyszer volt a veszprémi állatkertben az egyik ismerősével, amikor hazajöttek megígérte, hogy egyszer engem is elvisz oda, ennek már 6 éve :)
2013. febr. 17. 09:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kívánom, hogy ebben az évben mindenki jusson el a vágyott helyszínre, programra:))

2013. febr. 26. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!