Mit tehetek ílyenkor? Bővebben lent.
Bocsi, hogy itt kérdezek,de szerintem itt van a legtöbb eladó, vevő.
A gondom a következő, vásároltam az egyik aukciós oldalról, de sajnos a csomagom nem érkezett meg. Kértem az eladótól a ragszámot, hogy utánna tudjak nézni, eddig ő készséges volt, el is küldött egyett(persze a feladáson kívül a postán más nyoma nincs). Most kértem tőle (mivel kifizettem az árút+postát), hogy küldje el a feladóvevény másolatát, hogy el tudjak indítani egy tudakozványt, de egyszerűen nem válaszolegy levelemre sem. Pedig még a feladóvevény fénymásolására+postaköltségre is utaltam neki át pénzt, hogy ne kerüljön neki semmibe. Mit tegyek? benne több ezer forintom! Utánna néztem a kártérítésenek és szerintem magának akarja azért nem reagál! Naponta hívtam a postát, hogy kérdezzék le nakam ragszám szerint, meg milliószor levelet írtam neki, már unom. Ti mit tennétek?
Nézd meg az oldal erre vonatkozó tételeit és cselekedj a szerint. Ha akkora összegről van szó simán meg fenyegetheted egy feljelentéssel....
Mást nem igen tudsz csinálni, mert a neg értékeléssel te nem kapod vissza a pénzed.
A levelet feladta az biztos.
Az oldalon azt írja, hogy fordulj a rendőrséghez, erre van valakinek energiája?
Sziasztok!
Irt vissz az eladó, hogy feladta a feladóvevény másolatát, igaz küldtem még két e-mailt neki.
Új cipőket vettem, több ezer forintom van benne, úgyhogy nem hagyom annyiban, pár száz forinttal nem törődnék. Hát most nagyon ráfutottam. A ragszám hiába van meg, a feladóvevény másolata kell a tudakozvány elindításához.
Néztem az értékeléseit, több száz pozitív, szóval nem hiszem, hogy átverne valakit is. Mostmár elkönyveltem magamban, hogy én nem tartozom a mázlisták közé.
Köszönöm a válaszokat! Rendesek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!