Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik arra műtét, hogy ne...

Létezik arra műtét, hogy ne lehessen soha gyerekem?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, soha nem szeretnék gyereket, de rettenetesen félek hogy valahogy mégis "besikerül" majd. Semmilyen védekezési mód nem nyújt 100%-os védelmet. Mit lehetne tenni?
2013. febr. 10. 18:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

akkor az orvos törvényt sértett! van fél éved meggondolni magad, ezért nem csinálják azonnal.

[link]

[link]

2013. febr. 10. 23:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idős vagy, de ha fiatal vagy és még nincs gyereked, akkor szerintem ne az elköttetést válaszd, mert lehet, hogy mondjuk 10-20 év múlva meggondolod magad, akkor is, ha ezt most még elképzelhetetlennek tartod.

Én is inkább valami kombinált fogamzásgátló módszert javasolnék, pl szedj tablettát és mellette használjatok gumit, így szinte kizárt, hogy terhes leszel, ha ezt a két módszert együtt alkalmazod, akkor kisebb a hibaszázalék, mint az elkötésnél.

2013. febr. 11. 03:46
 13/17 anonim ***** válasza:
A hormonális spirál (Mirena) sztem nagyon megbízható módszer (még nem regisztráltak terhességet mellette, míg a sima spirál mellett már többet...) - ha nem szeretne gyógyszert szedni, vagy a gumit kényelmetlennek tartja. 5 évig lehet fent, utána még ráér végleges megoldáson gondolkozni.
2013. febr. 11. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
a mirénát sem rakják fel úgy, ha nem szült az ember előtte. bár lehet, hogy van doki, aki bevállalja.
2013. febr. 11. 10:53
 15/17 anonim ***** válasza:
De, már a spirált is felteszik nem szült nőknek. Bár tény, hogy van olyan orvos, aki nem javasolja, ezért nem is teszi meg.
2013. febr. 11. 11:39
 16/17 anonim ***** válasza:
mondjuk sima spirált feltenni sztem oltári felelőtlenség olyannak, aki nem szült.
2013. febr. 11. 11:42
 17/17 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, most őszintén, miért lettem lepontozva???
2013. febr. 11. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!