Mitől lehet, hogy a nem várt előtti naptól, a reggeli ovutesztek pozitívat mutatnak, már 6. napja?
De mennyire pozitív? Halvány vagy erős?
Mert nekem bevált jósztesztként, viszont nagyon erős volt! Barátnőm is kipróbálta, neki halvány volt és nem is volt babás!
Megmutatom :
Kicsit homályos, de szerintem azért jól látható. Sajna azonban a nem várt napján elkezdtem barnázni és ma meg már olyan mintha megjött volna.:( Szerintem tévesen mutatta a pozitívat a teszt. :(
Sziasztok.
#8-as : Elég régóta már 1,5 éve próbálkozunk. Voltunk dokinál, megcsinálták az ilyenkor szükséges vizsgálatokat, nem találtak semmit. Kaptam clostilbegitet(peteérést elősegítő), mert nem mindig van spontán peteérésem, ezért van, hogy rendszertelen a ciklusom. 3 hónapig szedtem, a ciklus 3. napjától 5x1 szemet és folsavat mellé. Jól is reagálta szervezetem rá, volt érett tüszőm, még sem lett belőle baba. Most ez az első gyógyszer mentes hónapom és a szervezetem szórakozik velem. :( Az utolsó ciklusom dec. 20-án volt és az ovum pedig a 34. napon, most már az 51-en vagyok, mensi sehol.
#9 : Reggelre a hőmérsékletem emelkedett 1 tized fokot, megszűnt a 3 napja tartó barnázgatás, teszteltem is, de az eredmény negatív! :( Tanácstalan lettem....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!