Őszintén, szoktál levonni következtetést a babakocsiról vagy a gyerek ruházatáról (márka stb. )?
Nem szoktam levonni következtetést. Ha látok egy láthatóan drága babakocsit, elgondolkozom, hogy mennyibe kerül, ennyi.
Ruhába fel sem ismerném a márkásat és nem is érdekel, hogy más mit ad rá a gyerekére, ha tiszta. Én a Tescoba, Aldiba és a Lidl-be szoktam ruhát venni a kislányomnak és ha erre valaki megjegyzést tesz, nem érdekel. Felnőttnél sem azt szeretem, aki márkás ruhát hord.
Igen én megnéztem volna,2 évvel ezelőtt,hogy ki milyen kocsikkal furikázik...
Ahol lakunk,az egy kis város,én szememben falú.Amikor megszületett a lányom,abban a 3 bababoltban nem tudtak ajánlani egy normális kocsit,ami tetszene és ami az elvárásaimat teljesíti.Na meg mindenkinek ugyanolyan babakocsija volt,Kunert,Bergon stb,tehát a másodosztályú babakocsik,a nagy csatahajó változata.És amivel kikergethetnének a világból,libafos zöld színbe!
Így maradt másik város,Bp.,ahol megvehettem a babakocsit,ami szívem vágya volt,PP Pliko 3,kicsit drága a költségvetésünkhöz,de az első gyereknek azért csak megengedhető.Így a kérdésedből ítélve,biztos engem is megbélyegeztek,de nem jogosan,tévedtek,mert nem vet fel a pénz,és azért mert mert 2x annyiba került a kocsink,mint az övéké,nem jelenti azt,hogy sznobizálok,csak egyszerűen azt akartam a gyerekemnek,a ruhái vegyesen vannak,van használt is és újonnan vásárolt is.Egyik sem taszítja magától a foltokat,és mivel csoki függő,hát a gyerek csak az első boltig patyolat tiszta utána mát koszos.
Nem igazán akarok levonni következtetést senkiről,mert a magam dolgaiból kiindulva tévedhetek a vélemény nyilvánításommal.Persze volt már rá példa mikor azt hittem hogy szegény gyerek,közbe meg a lakás csak a kedvére volt berendezve,egész játszóház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!