Őszintén, szoktál levonni következtetést a babakocsiról vagy a gyerek ruházatáról (márka stb. )?
7-es vagyok megint.
pedig érdemes nyitott szemmel járni, mert csalókák lehetnek az emberek.
pár éve sógorommal (aki orvos), álltunk egy DM pénztáránál, ahol nagy sor volt. már mi jöttünk volna mikor egy büdös, koszos csapzott ember elénk állt (mögöttünk kanyargó sor) és érthetetlenül a pénztárosnak ad egy dvd-t (az üzletböl valót). mind a pénztáros, mind a sógrom rögtön elé vágtak, hogy NEM mi jövünk. èn csak csodálkoztam, én az elsö pillanattol levágtam hogy beteg az ember. értelmi fogyatékos. Mindenki durva és bunkó volt vele. ès elküldték a kanyargó sór végére. Sajnos döbbent voltam, de mondogattam hogy ö beteg, és csak az árat akarta tudni. mai napig nem felejtem el az esetet, hogy mindenki hajléktalannak nézte az értelmi fogyatékost. és nem segítettek hanem inkább ellköödték onnan, én meg hiába állítottam hogy nem akart rosszat senki nem értett velem egyett.
szóval jobb ha megfigyeljük az embereket mert akkor jobban megértjük öket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!