Vállalnátok most harmadik babát ha később nem lehetne spontán módon eü ok miatt de a körülmények nem ideálisak?
Igen ritkán jött meg a menstruációm, de azt gondoltam hogy a szoptatás után nem állt vissza (van 2 gyerekem már), de aztán csak elmentem orvoshoz és hormonszinteket mértek és nagy valószínűséggel korai petefészek kimerülés gyanúm van. Mindig is 3 gyereket szerettünk volna de semmiképp sem most. Hiteleink vannak, elég nehezen fizetjük, a lakásunk is kicsi 55 nm, nem tudnánk most lecserélni, eladni. Autó hitelünk is van és személyi kölcsön. A fizetésünk bár nem olyan rossz de állandóan fillérezek hó végén. Vágyom harmadik babára (főleg mivel 2 lányunk van hátha lenne egy fiúcska is:)) de ha kimerül a petefészkem, megszűnnek az esélyek számunkra mivel petesejt donor csak hozzátartozó lehet.
De akárki meghallja vagy megtudná hogy újra próbálkozunk vagy ha sikerülne teherbeesnem , totál idiótának nézne az eü. gondjaimat meg senkinek se szeretném az orrára kötni. Ti mit tennétek, vállalnátok így a harmadikat gyorsan a rossz körülmények ellenére vagy lemondanátok róla?
Amikor először elolvastam a kérdésedet, egyből az jutott eszembe, hogy persze hogy bevállalnám!
Tudom hogy nem egyszerű dolog, de azért gondold végig a következőket:
Képzeld el, hogy pár év / évtized múlva, amikor visszanézel, mit gondolsz majd helyes döntésnek?
Rövid időn belül vajon rendeződhet valamennyire az anyagi helyzetetek ( pl. lejár -e hiteletek, lesz-e nagyobb bevételetek, stb)?
Van-e valaki ( család, barátok) akire számíthattok, ha segítség kell ( akár anyagi, akár más természetű)?
Aki megszól benneteket, annak vajon tökéletes, irigylésre méltó élete van, boldog? Egyáltalán valóban számít az ő véleménye a ti saját boldogságotokat illetően?
Na szóval értem én hogy mindenki a legjobbat akarja a gyermekének, de az alapján amiket leírtál, nem egy nyomortanyát képzelek el, hanem egy felelősségteljes és szerető családot, ahol biztosan van helye még egy babának.
Sok sikert kívánok nektek, és tedd el ezt a kérdésedet majd öregkorodra, és olvasd vissza:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!