Van itt olyan akinek szülés után lett pajzsmirigy alulműkôdése? Hogyan szültetek, és tudtatok szoptatni?
Én is a második babámmal lettem alulműködéses. Nekem épp fordítva volt az elsőnél volt kínszenvedés a szülés oxi stb. a szoptatás is egy rémálom volt nagyon fájt sokszor alig volt elég a mennyisége de küzdöttünk. Végülis 1 éves koráig szopott de nem volt egy nagy élvezet.:(
A második simán minden beavatkozás nélkül született ügyesen szopizott első perctől kezdve nagyon jól csináltuk a dolgokat valahogy:))) 4 hónapos volt mikor kiderült a betegségem (volt rajtam 10-15 kg plusz) Nem igazán ment a fogyás de amíg szoptatok nekem sose mozdulnak a kilók. Aztán vége lett a szopinak, a gyógyszert is jól beállították és onnantól belevágtam a fogyókúrába nem céloztam meg túl gyorsan nagy eredményeket és elkezdtem futni és nagyon megszerettem.
Fél év alatt ment le 10 kiló még hátra van hat de most a télen megtorpant a dolog de ne baj, igyekszem tartani amit elértem és tavasszal nekiugrok a következő hat kilónak. 176 cm vagyok és most 70 kiló.
Szia,
Nekem terhesen derült ki, kaptam letroxot, mert egyszer már elvetéltem pm zavar miatt:( Természetes úton szültem, minden rendben ment!Szoptatás alatt is szedtem, majd elhagytam a tablettát!Ha érdekel leírom priviben, hogy áll vissza gyógyszer nélkül az érték, és akkor fogyni is fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!