Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet feldolgozni egy...

Hogy lehet feldolgozni egy abortuszt? 10 hetes volt.

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 13:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
8%

el lehet felejteni

nekem 4 volt

szerinted idegroncs lennék ????

:-D

ha erős vagy akkor mindent lehet de ha jobb nyavalyogni mint felállni és tovább menni .....

nemrégen feltettem ide egy kérdést hasonló témában erre kiderült h a csajok csak sírni tudnak rajta nem h eltennék és tovább lépnének

ok kell a "gyásznak" idő na de nem hónapok .....

a 4 közül 1 volt csak amit rosszul viseltem de akkor is még ott kibőgtem magam és estére mosolyogtam ha nem ezt teszem depis lettem volna az meg kinek jó? se nekem se a páromnak se a gyerekeimnek

2013. febr. 5. 14:57
 12/29 anonim ***** válasza:
53%
Nekem sem egy volt. Nem vagyok idegroncs. De a mai napig emlékszem dolgokra, és nagyon megsirattam. Örülj neki, hogy te könnyebben túlléptél ezen, de ne várd el, hogy mindenki ilyen legyen. Nem vagyunk egyformák.
2013. febr. 5. 15:05
 13/29 A kérdező kommentje:
És miért volt ilyen sok abortuszotok?
2013. febr. 5. 15:07
 14/29 anonim ***** válasza:
Eü okokból. De egy spontán vetélés is volt.
2013. febr. 5. 15:22
 15/29 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit érzett?
2013. febr. 5. 15:23
 16/29 anonim ***** válasza:
18%

1. gyógyszer mellet 19 évesen 0 pénz lakás egzisztencia iskola mellet a párom akkor szakított velem éppen

2. külföldi tanulmányok és gyakorlat alatt ugyan csak gyógyszer mellet (másik gyógyszer volt) no ezt viseltem nehezen mert akkor már 24 voltam de ha megtartom akkor vissza kellet volna fizetnem a pályázati összeget ami majd 1.5 milla volt

3. eü indok az 1 gyerek után nagy lett volna az esélye h beteg lesz ezt nem akartam (nem kevés és nem gyenge gyógyszereket szedtem akkor egy betegség miatt)

4. császár után 4 hónappal spirál mellet - ezt soha nem értettem hogyan valszeg elmozdult??? de a doki mondta valszeg én sem élném túl ha szétszakad a heg és nem vok kórházban

most már nincs gondom vele a párom sterilizálta magát :-)

fagyóban állanak a kicsi spermiumok ha kellene (de nem fog)

3 gyerek bőven elég

2013. febr. 5. 15:31
 17/29 anonim ***** válasza:
Őszintén? Soha nem gondolkoztam ezen. De hiszek abban, hogy megértette a döntésemet.
2013. febr. 5. 15:33
 18/29 anonim ***** válasza:
18%

az gyerek ?

szerintem semmit nagyon az eleje volt mindegyiknél szinte azonnal tudtam h baj van

a 5 hetet egyik sem élte meg

2013. febr. 5. 15:33
 19/29 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező, bármennyire is fáj, ne emészd magad!! Hogy "mit érzett", bele se gondolj! Ez függ attól is, hogy magától ment-e el... De ha más ok (?) kényszerített rá, akkor is nagyon pici volt még, a kis idegrendszere még nem fejlődött ki. Lelkileg igazán Neked lesz most nehéz, de ezzel nem segítesz magadon, gyászold meg, de engedd el, és mindig emlékezz rá!

Egy két gyermekes anya,aki még két babáját veszítette el..

2013. febr. 7. 15:31
 20/29 A kérdező kommentje:
Mi történt a kicsikkel megkérdezhetem?
2013. febr. 7. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!