Abortuszt feldolgozni hogy lehet?
Nehezen.
Nekem 7 éve volt, nagyon szerettem volna megtartani, de apuka lelépett. Muszáj volt. Aztán megismertem a férjem, nem sokkal később már a babát terveztük. Féltem nagyon, mi lesz, ha nem sikerül. Második hónapban sikerült. Nehéz volt a terhesség, koraszülött lett a babám, de makk egészséges. Lassan 4 éves a nagyfiú.
Viszont a kistesóra évek óta várunk. Közben kiderült, pcom van. Nagyon elkeseredtem és depressziós lettem, szidtam magam, ez azért van, mert nem tartottam meg az első babát. Ha nem lett volna a kisfiam, nagyon mélyre zuhantam volna. DE összeszedtem magam, mindent megtettem, hogy a pcom jó kezekben legyen. Tudtam, hogy sikerülni fog és láss csodát, 2és fél év után sikerült. Már a 18. hétben járok a második fiunkkal.
Én is rengeteget gondolok rá, főleg az abortusz évfordulója környékén. DE nem szabad a múltban élni, nincs értelme, a jövőbe kell tekinteni, ott a megoldás.
Most, hogy 1 éve már nem jön a baba, menjetek tovább, vizsgáltassátok ki magatokat, hogy kiderüljön, miért nem sikerül. Sok esetben pici probléma van.
Fel a fejjel! És mihamarabbi babásodást!
Szia, ezt a kérdést én írtam ki, vannak biztató válaszok, remélem kicsit tud segíteni. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Megnyugvást kívánok a lelkednek. A baba egyáltalán nem biztos,hogy az abortusz miatt nem jön össze, más okai is lehetnek, többek között akár a stressz is és az önmarcangolás, próbálj meg megbocsájtani magadnak.
Ha egyedül nem megy kérjetek segítséget szakembertől.
A belinkelt oldalon van ilyen elérhetőség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!