Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyukák! A szülés...

Egyedülálló anyukák! A szülés után mikor lett újra párkapcsolatotok? Gyermeketek elfogadta az illetőt apának? Minden sztori érdekel!

Figyelt kérdés

2013. febr. 4. 22:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azota se jelentkeztek ami nem is baj.lehet hogy evekig nem kaptam gyerektartast visyont most egy apjuk van, nincs masik szemely aki jon latogatoba.jobb ez igy.
2013. febr. 5. 11:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Igem ezzel nekünk is gond volt az elején. Ehez szerintem idő kell és türelem.
2013. febr. 5. 15:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Mikor megszültem furcsán viselkedett férjem,3 hónapos volt a baba mikor halálosan szerelmes lett egy lányba és el akart hagyni minket,de a csaj nem akarta hogy oda költözzön:D na mindegy is,rengetegszer szétköltöztünk,majd 3 éves volt lányom mikor beadtam a válópert,hiszen többet éltünk külön mint együtt.Rá egy évre,megismerkedtem interneten egy férfival,találkoztunk és első percttől nagy szerelem :) már lassan 3 éve vagyunk együtt,1éve házasok,és már van egy közös fiunk is,aki 5 hónapos :) Lányomat is sajátjaként szereti,és lányom is nagyon szereti őt,bár nálunk az apuka nem lépett ki életünkből,látogatja lányunk,ha éppen nem szerelmes. (mert ha van barátnője lányunk nem érdekli őt fél évig sem) szóval sikersztori az enyém,mert boldog család vagyunk,csak lányom viseli néha nehezen ezeket a dolgokat amiket írtam..
2013. febr. 6. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!