Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik egész nap...

Anyukák, akik egész nap otthon vagytok! Hordtok melltartót? Milyet?

Figyelt kérdés
Azok válaszát várom, akik már nem szoptatnak.
2013. febr. 4. 17:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Muszáj. :( De néha nem bírom.

Eddig Triumph melltartóim (merevítős) voltak, most vettem DIM márkájút. Amúgy nagyon kényelmes.

2013. febr. 4. 22:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Akik nem hordanak melltartót, azok úgy nyitnak ajtót pl. a postásnak, melltartó nélkül? Vagy gyorsan felvesztek egyet, mielőtt kinyitnátok az ajtót?
2013. febr. 5. 09:50
 13/20 Jégtánc ***** válasza:
:)) Elnézést,megmosolyogtam a kérdésed:) Olyan felsőt hordok amiben nem látszik hogy van e melltartó vagy nincs:))Postás meg általában nem azt nézi hogy van e melltartó az emberen vagy nincs:)
2013. febr. 5. 11:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem hordok, mert így kényelmesebb. Szoptatás alatt sem hordtam. És igen, így nyitok ajtót a postásnak, hiszen van még rajtam ruha, ő nem látja, hogy van-e rajtam melltartó.
2013. febr. 5. 13:24
 15/20 A kérdező kommentje:

De bizony, hogy azt nézik:) Akinek van melle, az úgyis látszik akármiben, pólóban meg nagykabátban is.

A melltartó hiánya is látszik, a mellbimbók is átüthetnek, meg hát nekem melltartó nélkül más a formája, de legalább nem lóg. Már volt kellemetlen szituációm abból, hogy nem volt időm gyorsan felkapni egy mt-t és úgy nyitottam ajtót. Hááát...baromira kellemetlen volt, bár lehet, hogy nem mindenkinek az. szóval tegnap beszereztem egy rózsaszín-feket sportmelltartót kipróbálásra. Ma van rajtam először, eddig jól szerepel.

2013. febr. 5. 13:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Persze. Ilyenkor mindig, nyáron mikor irtó meleg van, csak akkor nem. Egyébként sportmelltartót, triumph trophy. Ha elmegyek itthonról, akkor meg sima díszítés nélküli merevítőset.
2013. febr. 5. 14:24
 17/20 anonim ***** válasza:
A mellbimbó csak a szivacsos melltartón nem üt át. Szóval ha ez téged frusztrál, akkor a sport verzióval nem sokra mész. Egyébként nem, nem azt nézik mindenkinek.
2013. febr. 5. 15:23
 18/20 A kérdező kommentje:

Szivacsos sportmelltartóm van:)

---és lehet, h a te tapasztalatod az, hogy nem nézik, az enyém még attól lehet más:) Mondjuk örülök is hogy más:)

2013. febr. 5. 15:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Mindig tanul valami újat az ember :)

Most azt vettem ki a szavaidból, hogy büszke vagy arra, hogy nézik a melleidet. Na de akkor meg miért zavar?

2013. febr. 5. 16:05
 20/20 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy van mit nézni, Elégedett vagyok a melleimmel, de nem szeretem direkt mutogatni, pláne nem nonstop, és nem akárkinek. Ezért hordok melltartót otthon is. De a rendes, kosaras, merevítős fazonok már teljesen kicsináltak, nem tudom sokáig hordani.
2013. febr. 5. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!