Anyukák, a tápszert csak a gyerekorvos írhatja fel? Az én háziorvosom?
Csak a gyerekorvos tudja felírni. Sem a Te háziorvosod, sem a védőnő.
Ha jól értem az orvos úgy gondolja, hogy nincs szüksége tápszerre a babádnak. Ezt innen nehéz megítélni. Mennyi tejed van? Mert ha van valamennyi tejed, akkor elég sok a heti egy doboz tápszer (bár attól is függ mekkora doboz). Az én lányom 6 hónapos, csak tápszert kap és elég neki heti egy doboz. A súlyáról meg annyit, hogy a lányom most 6 és fél kiló.
Egyébként csak az a megoldás, ha megveszed teljes áron, vagy elviszed a kártyát másik orvoshoz.
13-as vagyok. Akkor napi 5-6x kap tápszert? Mert akkor nyilván kell havi 4-5 doboz.
Esetleg még azt is mondhatod az orvosnak, hogy már egyáltalán nem szoptatsz. Semmi köze hozzá.
Ami nekünk elég egy hétre az 900 gr-os és legutóbb 6 dobozzal írt fel egyszerre az orvos.
Szerintem mondd meg neki, hogy már nincs tejed. Akkor csak kell a tápszer még ha szerinte sokat hízik is a babád. Bár szerintem elég tág határok között mozoghat a babák súlya.
Kíváncsi leszek felírja-e, majd írd meg mi volt. Sok sikert és ne hagyd magad lerázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!