Hogyan lehet feldolgozni egy baba elvesztését?
próbálj kicsit meditálni...gondolom 2 gyerkőc mellett nehéz lehet, de talán segít majd :)
vigyázz magadra és kíméld magad
minden egyes nappal közelebb vagy ahhoz h megszülessen a babád (időben, nem korán)
nem tudom mennyi idősek a bátyók/nővérek, de esetleg tudnak segíteni is ha már mondjuk 3-4 évesek, akkor játékkal ráveheted őket, h jobban tudd kímélni magad
sajnos én még nem tartok ott, ahol Ti, tehát még nincs babám és még nem is tervezem, de elolvastam a kérdésed és ezek jutottak eszembe :)
Egyébként a férjem dolgozik, és amúgy is el vagyok tiltva a szextől.
Ja és nem, nem normális ez az érték 25 hetesen. A dokinak jobban hiszek, mint neked.
az mit jelent hogy berepedt (magzatburok)??
a 3100-as érték még szerintem egyáltalán nem rossz, ameddig a belső méhszáj zárva van az jó!!
a sok stressz viszont elég sokat árthat, tényleg le kellene kötni valamivel a figyelmedet, bár tudom ez nehéz....
Igaza van a 27-es válaszolónak!
A BELSŐ MÉHSZÁJ A LÉNYEG!
És egyébként is a méhszáj nyílása nem egyenlő azzal, hogy meg is fogsz szülni!
Pont a napokban találkoztam egy ismerőssel bevásárlás közben, a 38. héten volt és már kb 2 hete nyitva van neki a külső méhszáj, ehhez képest teljesen nyugodtan sétálgatott az Intersparban, mit sem törődve ezzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!