Ismertek Koppány nevű gyerekeket?
Hát én nem adnám ezt a nevet, már azért sem, mert mellettünk lévő falunak a neve, és tele van kisebbségivel!
Így én nem választanám, egyébként nem tetszik nekem.
én a Koppányról az áruló-ra asszociálok
szegény gyerekkel mi lesz töriórán... nagyon gonoszak tudnak lenni egymással.
Amiatt nem aggódnék, hogy csúfolni fogják. Egyrészt minden nevet lehet csúfolni, másrészt most annyira divatosak ezek a magyarkodós nevek, hogy mire ovis, iskolás lesz, tele lesz az osztály Koppányokkal, Vajkokkal stb. Ugyanez történt pl a Hunor névvel. Régebben mindenki felkapta rá a fejét, ma minden második gyereket így hívnak.
Nekem nagyon nem tetszik amúgy, a hangzása sem, és az sem, hogy most azért kell a gyerekeknek ilyen neveket adni, mert trendi lett, de ha nektek tetszik, akkor hajrá!
Hát pedig mostanában nagyon felkapottak lettek az ilyen nevek. Bár mindegyik ilyen anyuka azt mondja, hogy szerinte ez nagyon különleges név, mégis minden második gyerek Koppány, vagy Vajk, vagy Kolos stb.
Ha lepontoztok, akkor is így van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!