Szerintetek szép név a Koppány?
(20:49-es vagyok)
Levente, Csongor, Zoltán, Zsombor, Nándor, Szabolcs
- ezek szintén régi magyar nevek, ha a Kopányt eldöntöttétek akkor egyetértek a 20:51-essel és inkább ezek közül a hétköznapibb nevek közül választanék mellé (azon túl hogy nekem a Koppány-féle ősmagyarkodás abszolút nem jön be).
20:49 -nek
Hát igen, Szent István miatt a Vajk nem túl jó párosítás mellé, de az apukát is Istvánnak hívják. Viszont a Koppány névhez ragaszkodunk, második név még kérdéses... A véleményeket figyelembe véve, nem is biztos, hogy lesz második neve.
Nem kell szerintem se hozzám . Ezt pont én mondom akinek a fiainak 2 nevük van .
Nagy Bendegúz Huba
Nagy Nimród Koppány
Nagy Ormos Lehel
Van egy kislányun is Ormos és Hanga ikrek :-)
Nagy Hanga
Mi nálunk mindenki máshogy hivja őket valaki Hubának vanaki Bendinek pl.
Gratula a picihez imádom a Koppány nevet
Koppány és Vajk együtt tényleg nem túl szerencsés (a történelmi előzmények miatt...).
Ha a Koppány már adott és mindenképpen szeretnétek 2. keresztnevet is, akkor a Zétény tényleg jó ötlet szerintem is. Ami még eszembe jutott a Koppány után: Vazul, Tege, Zente, Bercel, Merse, Gellért, Regő, Dénes.
Én inkább magas hangrendű nevet ajánlanék, mert a Vas és a Koppány is mély, szóval hogy ne legyen annyira komor, szigorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!