Szerintetek szép név a Koppány?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 16:26
3/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, olyan mintha a kopp és a patkány kereszteződése lenne. Elnézést...
6/21 anonim válasza:
igen, ezért van egyre több dzsoki, lákátos márnobrándó, bruszlí, eszmeraldá, bobi stb nevekkel tele az ország, mert egyesek szerint a Koppány undorító...
7/21 anonim válasza:
Miért, a Lakatos Koppány szerinted jobb?
8/21 anonim válasza:
Én írtam először, hogy nekem tetszik a név, de én sem látom, hogy hogyan függ össze a Dzsoki és hasonló nevek terjedése azzal, hogy sokaknak nem tetszik a Koppány név? Szerencsére van még "pár" név, ami nem szappanoperából/sorozatból származik és a hangzása eltér a Koppányétól. Ha csak a régi magyar neveknél maradunk, akkor pl. a Levente.
9/21 anonim válasza:
A Levente azért mérföldekkel szebb név, mint a Koppány.
10/21 anonim válasza:
És mi lenne a beceneve?Kopi?Hát, elég fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!