Szerintetek Ördög Nóra sztk-s vagy magán nőgyógyászhoz jár terhesgondozásra?
Szerintem teljesen mindegy, hova jár. Ő is csak egy ember, egy Nő, aki már nagyon szeretett volna gyereket.
Ha SZTK-ba megy, akkor oda, bár nem hiszem. Ugyanolyan joga van igénybe venni az állami ellátásokat, mint neked vagy nekem. Én személy szerint örülnék neki, ha összefutnék vele mondjuk egy vérvételen és nem nézném ki az SZTK-ból.
Ha nem lombikkal lett volna babája, akkor is joga lenne bármilyen orvosi ellátásra, mint másnak is, aki fizet TB-t. De szerintem teljesen egyértelmű, hogy magánorvoshoz jár és magánklinikán fog szülni is.
Dr.Rose Klinika-dr.Illanitz Elemér.
Én is itt fogok szülni június végén,láttam már többször őket,ezért tudom biztosra mondani.
Nem olcsó hely,de voltak olyan élményeim állami kórházakban,hogy nem szeretnék oda visszamenni..Nagyon jó orvos,igényes,szép hely,mindenkinek ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!