A GYED időtartamára valóban fizetés nélküli szabadságot kell kérni írásban a munkáltatótól?
Igen, kérned kell.
A humánpolitikával foglalkozó ember írja alá. Lehet, hogy most a csődbiztos az illetékes. Formalitás.
A cégnél senki sem maradt:-((
Valóban formalitás lehet, csak attól tartok, ha kimondják a cég megszűnését, nekem addig a napig járna az időarányosan járó szabadságok pénzbeli megváltása, és nehogy erre való hivatkozásként ne akarják kifizetni!!
Köszi a választ!
Nem, a GYED idejére.
Tudd meg, ki a csődbiztos (csődgondnok? Mittudomén...) és küldd el neki a levelet, kérelmet. De nem hinném, hogy emiatt megtagadhatná a jogos járandóság kifizetését.
Igen, annak most utánanéztem, hogy a TGYS lejárta után a gyermek 3 éves koráig kell. Persze érdekes, mert én már a GYED-et megkaptam. De azért biztos, ami tuti, mivel én anno a GYED igényléshez már felkutatttam a győdbiztost, írok neki egy ilyen kérelmet, magamat levédendő. És ez tök normális, hogy egy átlag munkavállaló ilyenekkel foglalkozik!!! Neeeeem????
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!