Miért szűnnek meg a huggies termékek?
Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok :(( akadva sehol nem kapok már szinte 3 hónapos a picikém és ez az 1 pelus vált be és nagyon szeretjük a popsi törlőjét is. A popsi törlőben szeretem a pamperst is de a pelus nem vált be folyton kiengedi a pisit de már olyan is volt sokszor hogy a kakit is kiengedte. Tudna valaki a huggieshoz hasonlót mondani?? Ami tényleg jó! Azt hittem régebben hogy a pampers jó de nekünk nem vált be.2013. jan. 28. 19:20
1/7 anonim válasza:
Remelem nem szunnek meg! A pure popsitorlo a legjobb, mast nem is hasznalnek. Max. meg a babylove sensitive, de az sem olyan jo. Pamperst nem szeretem egyaltalan. Pelusban mi a huggiesrol a liberora valtottunk es jobban bevalt. Meg a fixiest szerettem, de azt sehol nem kapni, csak rendelesre.
2/7 A kérdező kommentje:
Az oldalán is ki van írva, hogy januártól megszünt a gyártás és már csak a raktáron levőket adják el. :( Nem próbáltam még a liberót de lehet veszek egy csomaggal aztán majd meglátom beválik e. Én is nagyon szeretem a törlő kendőjét is , még az illata is annyira tetszik. :)
2013. jan. 28. 19:38
3/7 anonim válasza:
Valóban nem lehet majd kapni a Huggies termékeket Magyarországon. :( A boltokban a készlet erejéig érhetőek csak el! Egyébként mi is nagyon sajnáljuk, mert nekünk is ez a márka vált be: pelenka és popsitörlő is!!! Most pedig, mivel nem találunk már sehol pelust, próbálunk hasonlót keresni... Még nem találtuk meg az utódját :(
3 hónapos kislány anyukája
4/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok újra!
Nekünk a libero abszolút nem vált be, nagyon vastag és kemény!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem vagyok egyedül nagyon hiányzik a huggies mos vettem én is liberót de nekünk sem tetszik mert nagyon vastag. A dereka jó lenne mert az jó gumis dehát a többi része. :/ Ráadásul a liberó popsi törlője sem jó mert alig nedves:/ még pisinél csak csak elmegy de kakinál szó szerint vakargatni kell a popsiját! :/
2013. jan. 31. 09:01
6/7 anonim válasza:
Nekem az aldis mylove vált be nagyon jo. Sok pisit kibir nem enged.
7/7 anonim válasza:
AMülleres saját márkás tuti jó :) 60 Ft körül jön ki darabja és szuper, napközben mi azt használjuk, se nem pirosodik a popsija, se nem ereszt :)
Azt a Bella markát nem ajánlom, az borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!