A ti környezetetekben/családotokban is sok a Levente nevű kisfiú?
A nagyobbik fiamnak a Levente nevet választottuk, de sosem volt belőle gondunk.
Az oviban a 120 gyerekből persze van másik Levi, de nem a csoportjában.
Az egyik kolléganőm kisfia Levi, de más nincs az ismeretségi körünkben.
Szóval ahhoz képest, hogy a 6. leggyakoribb név volt 2006-ban, amikor választottuk, nem sűrűn futunk más Levibe :)
Személyesen én sem ismerek csak felnőtt Leventéket, de ismerősök ismerőseinek vannak Levente nevű kisfiai.
Viszont tényleg évek óta a 3. leggyakrabban adott keresztnév.
Nekem a kedvenc fiú nevem volt 15 évig, mindig azt gondoltam ezt a nevet adom majd a fiamnak. A mostani 20-30 éves korosztályban csak elvétve találkoztam ilyen nevűekkel.
Valószínű végül nem lesz Levente nevű fiam, egyrészt mert a páromnak nem tetszik, másrészt mert nagyon gyakori lett, harmadrészt mert rájöttem azért tetszett meg ez a név, mert rajongva odavoltam egy srácért aki ezt a nevet viseli, és valahol hallottam azt az okosságot, hogy nem illik, nem szép dolog volt szerelmünkről elnevezni a gyermekünket, és ez meggyőzött.
Viszont adjátok bátran gyönyörű név!
Barátnőm is ezt a nevet adta volna ha most fia lesz, de kislányuk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!