Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti környezetetekben/családot...

A ti környezetetekben/családotokban is sok a Levente nevű kisfiú?

Figyelt kérdés
Ezt a nevet választottuk a kisfiunknak, de mindenkitől azt hallom, hogy minden második fiúnak ez a neve az oviban. Én ezt nem tapasztalom, két Levit ismerek (egy felnőttet és egy kamaszt) Nem célom különleges nevet adni a gyerekemnek, de az én nevemmel is hárman futottunk általánosban, gimiben négyen, és kicsit zavaró volt.

2013. jan. 26. 21:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagyon gyakori, annál talán csak Balázsból van több erre felé, Van legalább4 levente a játszónkon 1-4 évesek. Ha nem több.
2013. jan. 27. 00:48
 12/17 anonim ***** válasza:

A nagyobbik fiamnak a Levente nevet választottuk, de sosem volt belőle gondunk.

Az oviban a 120 gyerekből persze van másik Levi, de nem a csoportjában.

Az egyik kolléganőm kisfia Levi, de más nincs az ismeretségi körünkben.

Szóval ahhoz képest, hogy a 6. leggyakoribb név volt 2006-ban, amikor választottuk, nem sűrűn futunk más Levibe :)

2013. jan. 27. 08:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Ovisok a gyerekeim, egy Leventét sem ismerünk.
2013. jan. 27. 08:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Elvileg évek óta benne van az első 3 leggyakrabban adott névben, ahhoz képest furcsa, én se ismerek, csak 2-t. Egy 1 évest és egy 6 évest.
2013. jan. 27. 09:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy 4 éves, egy 1 éves és egy újszülött Leventét ismerek.
2013. jan. 27. 10:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy éves,hét hónapos,két éves,öt éves.
2013. jan. 27. 11:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Személyesen én sem ismerek csak felnőtt Leventéket, de ismerősök ismerőseinek vannak Levente nevű kisfiai.

Viszont tényleg évek óta a 3. leggyakrabban adott keresztnév.

Nekem a kedvenc fiú nevem volt 15 évig, mindig azt gondoltam ezt a nevet adom majd a fiamnak. A mostani 20-30 éves korosztályban csak elvétve találkoztam ilyen nevűekkel.

Valószínű végül nem lesz Levente nevű fiam, egyrészt mert a páromnak nem tetszik, másrészt mert nagyon gyakori lett, harmadrészt mert rájöttem azért tetszett meg ez a név, mert rajongva odavoltam egy srácért aki ezt a nevet viseli, és valahol hallottam azt az okosságot, hogy nem illik, nem szép dolog volt szerelmünkről elnevezni a gyermekünket, és ez meggyőzött.

Viszont adjátok bátran gyönyörű név!

Barátnőm is ezt a nevet adta volna ha most fia lesz, de kislányuk lesz.

2013. febr. 22. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!