Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, nektek hogyan változo...

Anyukák, nektek hogyan változott a melletek a terhességet követően?

Figyelt kérdés
Nőtt? Esetleg nagyobb is maradt?

2013. jan. 26. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Kozel 2 evig szoptattam, es igazabol szinte semmit sem valtozott. Talan kicsit puhabb lett vagy hogy mondjam, de nem log, ugyanolyan feszes mint volt. A merete is ugyanaz, legalabbis ugyanazokat a melltartoimat tudom hordani mint elotte.
2013. jan. 26. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Eredetileg is nagy volt, rengeteg tejem volt, állandóan feszült. Sokáig szoptattam, a fiam nyújtott is rajta, illetve nem olyan feszes, mint volt.
2013. jan. 26. 17:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor nem nagyon fog változni ugye? reménykedhetek, hogy ilyen marad ? :)
2013. jan. 26. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:

elso vagyok

Ez mindenkinel mas, anyukamnak peldaul nagyon nagyon megereszkedett. Szerintem ez genetika is.

2013. jan. 26. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon csúnya lett. Nagyon nagy a bimbóudvar, az alakja is megváltozott és meg is ereszkedett, pedig csak 1 hónapig tudtam szoptatni. Ráadásul tele van striával...
2013. jan. 26. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és még csak 22 éves vagyok... :(
2013. jan. 26. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem lett nagyon, sem kisebb, kb. hasonló mint volt, kicsit puhább lett, már nem olyan feszes. 2 évig szoptattam.
2013. jan. 26. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:
előző vagyok, "nagyobb" akart lenni, bocsi
2013. jan. 26. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!