Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki segítene aki BÉCSben él?

Valaki segítene aki BÉCSben él?

Figyelt kérdés

Szeretnek munkat vallalni becsben vagy kozel hozza. Diakmunkara gondolok mivel meg csak 17 eves vagyok.magantanulo vagyok becsben szoval barmikor barmit tudnek csinalni, dolgozni.

Esetleg tud valaki valamit ajanlani? Vagy otletet adni hol erdeklodjek?

( gyerekekkel nagyon jol kijovok es az allatokat is madom)

2013. jan. 24. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Babysitter, de az is csak 18-tol lehetsz. Menj privät häzakhoz takaritani. Egyedülällo ferfihoz soha ne menj dolgozni.
2013. jan. 24. 21:27
 2/3 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy nekem olyan munkára lenne szükségem ahol tudok beszélgetni. esetleg neten nem tudod hol tudok ilyeneknek utananézni?
2013. jan. 26. 21:43
 3/3 Alexandra8803 ***** válasza:
ams.org.at itt találsz munkaügyitől állásokat, meg a betreut.at, itt takarítás, babysitter, "állatsitter", meg ilyesmi lehetőség van. És tényleg ne menj olyan férfihoz!
2013. jan. 27. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!