Van egyáltalán olyan, aki hálás az anyósának, anyjának, amiért az segít (vagy legalábbis segíteni próbál)?
Hálás vagyok anyukámnak, amiért úgy szereti a kislányomat, mint én, és rengeteget segít a 60 km távolság ellenére is. A háztartásban mindent hasonlóképp csinál, ebből nincs gond, fiatal nagymama, szuperjól kijövünk, férjem is szereti, és viszont. 2 hetet volt itt az 1. szülésem után, a háztartást akkor teljesen átvette. Most 1,5 eltelt, 37 hetes vagyok az öcsivel. Holnap ideköltözik a szülésig (távolság miatt), és aztán is marad vagy 2 hetet. Szükség van rá a 1,5 éves kislány miatt. Már nagyon várjuk.
Anyósom idős, és amikor segíteni akar sem segít. Mármint az nekem nem segítség. Mindent a szájába rágni százszor, keze alá adni a dolgokat, a gyerekkel sem úgy tud foglalkozni. Ha valami miatt szóltam, megsértődött. Most még nem jelentkezett segíteni, de remélem, nem is fog. Attól függetlenül tisztelem, de csak mert a férjem anyja.
Szóval a terhet ténylegesen a férjem és anyukám veszi le a vállamról.
Mi nagyon sokat köszönhetünk anyósoméknak és anyukáméknak is.
Anyósékkal egy kétlakásos családi házban élünk. Mióta a gyerekek megszületettek (a nagy lassan 4,5 éves), nekem még nem kellett főznöm. A gyerekek megmondják mit szeretnének enni, és Ő azt főz. A gyerekek felügyeletét is bármikor elvállalják.
Anyukámék a nagyot sokszor elviszik magukhoz hétvégén, ilyenkor ott is alszik. Imád ott lenni a gyerek. Nyáron több napra is elvitték, nekem nagy könnyebbség volt, mert a kicsi akkor volt nagyon beteg.
Én sokkal többet köszönhetek a nagyszülőknek, mint a férjemnek. Ő rengeteget dolgozik, van hogy 1 hónapra is el kell mennie külföldre. Nem tudom, hogy boldogulnék, ha nem anyósékkal laknánk együtt. Amikor éjjel rohanni kellett a kórházba a kicsivel, persze a férjem éppen külföldön volt. Anyósék pesztrálták az akkor 3 éves fiamat.
De jó ilyeneket is olvasni, nem csak mondvacsinált dolgokat és nyavalygásokat!
Mi is anyukámmal élünk, sokat segít mindenben, és én is próbálok neki segíteni, amiben csak tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!