Vaterán az 1Ft-ért vásárolt terméket köteles vagyok odaadni?
3 vadiúj kislány farmernadrágot vett meg tőlem vki, mindet 1-1 Ft-ért, személyes átvétellel. Már korábban is "vásárolt" tőlem az illető, akkor egy 10 db-os ruhacsomagot vett, 6Ft-ért, tehát ingyen... Azóta az összes termékemre 1-2-3Ft-os max. licitet rakosgat. Nem szeretném ingyen ezeket is odaadni, mivel nem azért töltöttem fel a ruhákat, mert feleslegesek (barátnőm kislányának adnám akkor oda), hanem mert nagyon megszorultunk anyagilag, már 1 hete kölcsönökből vagyunk, 2 gyerkőccel, és még van 1 hét a TGYÁS-ig. Szeretném újra feltölteni a nadrágokat, de ezt hogy mondjam meg neki?
Így is kötelességem odaadni ingyen a nadrágokat, hogy 1-2Ft-os érmék már nincsenek is forgalomban?
Választ szeretnék, nem lehurrogást. Köszönöm.
Ez a szabály, ha valamit 1 forintért visznek el, akkor azt 1 forintért kell oda adni, vagyis ingyen!!! Van ilyen, hoy csak 1 ember licitál rá!!!
És ha nem adod oda neki, megint fel rakod 1 Ft -ért, megint csak annyit adnak érte, akkor megint nem adod oda?! Ez nem így megy!
Fix áron kellett volna kiraknod mindjuk 500-Ft ért, vagy 300 Ft-ról indítani, nem 1 forintrólr!
Ezért van a minimálár.
Ami 1 Ft-ról indul minimál nélkül,azt lehet hogy 1-2 Ft-ért viszik el.
Sokszor veszek én is 1-2Ft-ért ruhákat,akár többet is egy eladótól,gyakorltilag csak postaköltség van.
Aki nem akarja ennyiért eladni,az tegyen rá minimálárat.
Köteles vagy odaadni.
Minimálár díja
Aukcióindításnál a "minimálár" opció igénybe vétele fizetős! Ára 120 Ft. Amennyiben a legmagasabb ajánlat eléri a minimálár szintjét, vagy a termék villámáron kel el, a minimálár díját az eladónak nem kell kifizetnie. Amennyiben az aukció nem érte el a minimálárat, akkor a díj felszámításra kerül. (Amennyiben az árverésen nem érkezik licit, a díj értelemszerűen kiszámlázásra kerül, hiszen egyetlen ajánlat sem érte el a minimálárat.)
Tehát ha eléri a 120Ft-ot,akkor nem kell kifizetned.
akkor bukod,ha nem veszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!