Rolandot lehet Rorinak becézni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 15:00
1/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem igen, bár nem a megszokott becézése, de mindenki úgy becézi a szeretteit ahogy gondolja. Szerintem.. :)
2/5 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van, úgy becézed, ahogy akarod. De nekem a Rori inkább lányos, bár lehet, hogy csak a Szívek szállodája miatt.
3/5 anonim válasza:
A saját gyerekedet, úgy becézed, ahogy tetszik neked. Ha tudnád, hogy az én pockomnak hány neve van....és mindre hallgat.
4/5 anonim válasza:
Lehet, csak inkább ne tedd! Ne nevettesd ki azt a gyereket! Nem tudom, hány éves, de ha már nagyobb, utálni fog érte, ha egyszer mások kinevetik, mert az anyja Rorinak becézi.
5/5 anonim válasza:
Az én fiamnak is Roland a neve, mindenki úgy hívja hogy Rola.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!