Teszveszes anyukák? Mit gondoltok? Becsaptak a postai díjjal?
Figyelt kérdés
Vettem pár bodyt, 650et utaltam el postaköltségre.
Ma jött meg a csaomag, közepes méretű boítékbe csomagolva, és csak 260 ft volt raja feltüntetve. Tuti nem ajánlottan jött, a postás csak úgy bedobta:(
2013. jan. 23. 12:35
11/15 anonim válasza:
Aha igen értem gondolom ilyesmi lehet én vissza szoktam utalni ha véletlen többet küldenek mint amennyi a posta volt egy időben hogy az egyik kispostára vittem a csomagokat és ott valahogy egy időben csalt picit a mérleg kevesebbet mért, aztán sajnos megjavították:)) vagy kicserélték:) Na akkor volt olyan hogy lemértem itthon és végül mégis elment kisebb kategóriában.
12/15 anonim válasza:
Csak az tudom elképzelni, hogy postakész borítékban küldte. Zöld a boríték? Ha igen, akkor az. Ilyenkor úgy van, hogy a borítékot már kifizette az eladó, ami 220 ft. Ha ajánlottan kérik, akkor erre még ki kell fizetni az ajánlott postaköltség díját, ami 250 Ft, pontosan, annyi, mint ami a te borítékodon van. A postakész borítékban súlykorlátozás (ha egy 900 g-s valamit teszel bele, akkor is 220 Ft a feladás) nélkül lehet feladni a dolgokat, tehát ha az az eset áll fönn, amit én írtam, akkor igen, becsapott az eladó, mert ő összesen 220+250=470-t fizetett a feladásért.
13/15 anonim válasza:
Bocs 260- ból: 250 az ajánlott, 10 ft az lnk? Egy kis LNK feliratú piros matrica nem volt rajta?
14/15 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hány grammos volt a csomag, és elsobbségi volt-e, mert az alapján konnyebben tudnánk okoskodni, hogy miért is lett 650 ft.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!
Rendeződött a dolog, csak saccolta a postai díjat,és visszautalta a különbözetet.
2013. jan. 25. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!