Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség alatt nagyon érzéken...

Terhesség alatt nagyon érzékenyek lettek a fogaim, már a levegőtől is fáj lassan, mivel tudnék segíteni hogy ne legyen ennyire érzékeny?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Elmex
2009. aug. 31. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Elmex, nekem csak ez segít! Amint abbahagyom, újra fáj...
2009. aug. 31. 16:46
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!és mi ez az Elmex?még nem hallottam róla.
2009. aug. 31. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:

1 és ugyanazon válaszoló vagyok, bocsi, valami miatt elment az első válaszfélkészen. :)

Ez fogkrém. Nekem a fogdokim ajánlotta, és bár nem olcsó, tényleg annyira jó, hacsak na. Egyszer elfogyott, és nem volt pótlás csak valami régi másnevű, azzal mostam fogat egy hétig, és már tért is vissza az érzékenység! Így visszaálltam az Elmex-re. Ha homeopátiázol valamit, akkor is jó, mert mentolmentes változat is kapható. Patikában elég drága, bár Tescoban sem olcsó, 1000 ft.

Plusszban az ínyedre esetleg használhatsz ínyre specializált szájöblítőt is. (Hipermarketek, rossmann, DM).

2009. aug. 31. 17:17
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,ki fogom próbálni!Remélem segiteni fog mert megőrülök hogy lassan már levegőt sem szabad vennem.:(
2009. aug. 31. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk a Sensodyne vált be, bár az sem túl olcsó.

Valamint mióta terhes vagyok kb. a 4. hónaptól szedek pluszba Béres kalciumot, azóta nem olyan érzékeny.

2009. aug. 31. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!