Melyik ritka nevet válasszuk?
Figyelt kérdés
Szeretnék a Júliusban megszülető babánknak különleges, szokatlan de mégis szép nevet adni. Eddig Az Imola, Amina, Leila, Zoé neveket vetettük fel. Kinek melyik tetszik? De várjuk az új ötleteket is! :)2013. jan. 22. 16:13
11/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) Igen valóban a különlegesre céloztam inkább mint a ritkára, rosszul fogalmaztam.
2013. jan. 22. 16:28
12/21 anonim válasza:
Akkor én úgy írom, ezek közül az Amina az, ami nem található meg az ismeretségi körben. A többiből van 2-3 is.
13/21 anonim válasza:
Értem :) Mondjuk nem értem miért lettem lepontozva:)) A Villő is meg az általad felsoroltak is különlegesek és szépek szerintem :) Mindegyikkel jól jár a lányotok :)
14/21 anonim válasza:
ezek közül a Amina
és még egy ötlet: Enid. jelentése: élet,lélek
15/21 anonim válasza:
Egysem olyan ritka név, de persze nem sok van belőle...Az Imolára szavazok!!!!
16/21 anonim válasza:
Szerintem mindegyik szép és különleges, a legjobban az Imola tetszik.
Az én kislányom Villő, nagyon sokan nem is ismerik ezt a nevet.
Különleges de szép nevek még szerintem: Imelda, Heléna, Viol(ett)a.
17/21 anonim válasza:
Imola tetszik nekem.
Amina és Zoé már eléggé gyakoriak. Leila nem tetszik.
18/21 anonim válasza:
Zsejke, Amarill
az általad felsoroltakból:
Amina - még nem találkoztam ilyen nevű kislánnyal
Imola - nekem túl komoly
Leila - szép, nekem ilyen ribis kinézet ugrik be róla, de ez ugye szubjektív
19/21 anonim válasza:
ja és Zoé lemaradt - már nem olyan ritka, nekem nem tetszik kifejezetten, de nem is tartom csúnyának
20/21 anonim válasza:
Leila szép nagyon, a Zoé mostanában nagyon felkapott lett, illetőleg Aminát is többször hallottam már. Imola nekem sajnos nem tetszik.
Helza, Holda, Elvira, Florina, Hajna, Larissza, Milda,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!