2/7 anonim válasza:
Ezt bejelöltem magamnak. 2. gyerekemet várom, és ilyet fogok venni. Szerintem tökéletes, mert könnyű, bolygó kerekes, tehát jól irányítható, nálam külön előny a karfa, tapasztalatból. Nagy kosara is van, ami nem árt, az is jó hogyí állítható a lábtartó, tartozék is van hozzá (esővédő és lábzsák), sok fokozatban dönthető, aztán nem mellékes az sem, hogy nagyon jól néz ki, jó az ára.
3/7 A kérdező kommentje:
8 hónaposnak.
2013. jan. 22. 10:04
4/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik láttam ilyet élőben,nekem nagyon merev,másrészt lapracsukható,a formája sem jön be.
Nézd én ilyet vettem igaz 1 éves volt a fiam,de kor nem számít mert dönthető több fokozatban,stabil,könnyű,jók a kerekei,könnyen tisztítható,fiam a mai napig szereti (21 hónapos) és még szép is.
5/7 A kérdező kommentje:
Lapra csukható kell, de köszi Neked is!
2013. jan. 22. 11:03
6/7 anonim válasza:
Nekünk az eggyel nagyobb van a sprint, de imádom. Jól megy, kényelmes, nagy a kosara, könnyen irányítható, szerintem ezzel sem jársz rosszul.
7/7 anonim válasza:
Teljesen átlagos kocsi. Az ára baráti, a súlya egész könnyű. Hirtelen ezek. Ha tetszik, rendeld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!