Hogyan postáztok babakocsit?
Figyelt kérdés
Ha összecsukom, akkor nem tudom mellérakni a mózest és a kellékeket (esővédő, lábzsák, pelenkázótáska).
Kinyitva és úgy lefóliázva el lehet küldeni postán?
Nagy lengyel babakocsiról van szó.
Segítene nekem, aki már postázott babakocsit vagy kapott babakocsit postán? Nagyon megköszönném.
2013. jan. 4. 08:07
1/4 anonim válasza:
Osszecsukod, a tetejére rárakódni a mozest, abba bele a kellékeket. Kukazsakba beteszem, vagy lefoliazod es kész.
2/4 anonim válasza:
nekem a mózesből kiszedték a merevítő fém rudakat és laposra lett csukva, azt hiszem, 3 jó nagy dobozban jött. Ha meg nem csukható össze a mózes, akkor belepakolhatod a táskát, lábzsákot, ami belefér. A posta bármekkora csomagot kivisz, de jobb lenne dobozban vagy csomagolópapírban.
3/4 anonim válasza:
1770 Ft egy nem standard csomag, vagyis ami nem dobozba, téglalap formára van csomagolva.
Szóval össze Csikós a babakocsit, folpackkal körbe tekered, kész is!
A mózesbe bele pakolod a tartozékokat, észt is befolpackozod, és azt egy másik csomagként feladod.
Azért nem minden méretet visz ki a posta, meg súlyhatár is van!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, sikerült!!! Minden rendben volt!
Összecsuktam, rácelluxoztam nagy fóliát, így ment el.
2013. jan. 12. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!