Szülés vagy foghúzás?
Figyelt kérdés
Úgy félek a fogdokitól;-)2009. aug. 30. 22:43
11/16 anonim válasza:
Szülés, mert abból van egy plusszom: a baba.
A foghúzástól csak minuszom lenne...
Össze se hasonlítanám a kettőt, tök más fájdalom.
12/16 anonim válasza:
Édes anyukája p*csáját annak, aki lepontozott, amikor én is épp úgy a kérdésre válaszoltam, mint ti. Szánalmasak vagytok és gusztustalanok, de komolyan.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Sejtettem, hogy majd jól megoszlanak a vélemények;-) Én sajnos 3 spontán szülés után is rettegek a foghúzástól, mert rossz emlékeim vannak kamaszkoromból:( Azóta nem kellett húzni, de most esedékes lenne. Anyukám is azt mondta, hogy aki már túlvan 3 szülésen, az ne féljen egy fogorvostól.
2009. aug. 31. 11:40
14/16 anonim válasza:
Én együtt érzek veled, szültem már, és mégsem attól félek most jobban, hanem a fogdokitól. Sajnos a bölcsesség fogaim mennek tönkre, és most éjszaka már annyira fájt, hogy azt mondtam ma tuti elmegyek. Elmúlt, most nem fáj...húzom halasztom, pedig sokkal jobb lenne túl lenni rajta.
Szóval én így 24 hetes terhesen inkább a szülés, minta fogászat :D
15/16 anonim válasza:
Inkább 3 foghúzás,mint egy szulés!Nekem legalábbis-ossze se lehet hasonlítani.
16/16 anonim válasza:
2. szülésem után már 3-szor voltam fogorvosnál,(11 hónapos a lányom) és rájöttem, ahogy korosodok, annál jobban bírom a fogorvosi széket.
A válasz : Foghúzás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!