Szülés vagy foghúzás?
Figyelt kérdés
Úgy félek a fogdokitól;-)2009. aug. 30. 22:43
2/16 anonim válasza:
Inkább két foghúzás, mint még egy szülés :)
3/16 anonim válasza:
Hát azért a szülés jobban fáj. Sőt, a foghúzás nem is fáj... :D
4/16 anonim válasza:
foghúzás, bár énmég nem szültem, de én élveztem a foghúzást..:D
tök poén volt, ahogy láttam h kalapál, meg vés, meg üti-veri, stb :D és én ebből az ég világon semmit nem érzek, csak a fejem fordul el néha a nagy ütésektől :D
nekem bejött, mennék megin :D
5/16 anonim válasza:
Én meg rettegek a fogászattól,fogfájástól... Szerencsére még nem volt benne részem...
Inkább a szülés, annak van értelme. A harmadik csak másfél óráig tartott:)
6/16 anonim válasza:
én a foghúzást választanám,én abban csak az érzéstelenítő beadásától féltem,de az is fájt a legjobban,és az is kevéssé.
7/16 anonim válasza:
Inkább még 20szor császározzanak meg, mint egyszer el kelljen mennem fogdokihoz...pedig sajnos hamarosan esedékes, ráadásul koronát kell rakatnom.:(:(
8/16 anonim válasza:
Hát ha foghúzás érzéstelenítés nélkül vagy szülés fájdalomcsillapítás nélkül, akkor inkább a szülés :) Ha a foghúzás érzéstelenítéssel zajlik (volt már benne részem), akkor inkább a foghúzás. Ha meg foghúzás altatásban (ilyen is van), vagy császár altatásban, akkor mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!