Egy esernyőkocsit nagyon nehéz egy kézzel tolni, irányítani? Tul. Képpen csak ez tart vissza az esernyőkocsitól, jobban tetszenek, mint a lapra csukhatóak.
NEM lehet egy kézzel tolni konkrétan. Engem is ez tartott vissza mivel volt egy 2-3 éves nagyobbam is a pici mellé így az esernyőkocsi kilőve hiszen úgy nem tudom a másiknak fogni a kezét.
Ha nem kell másik gyereket is kísérni, hanem csak egy van akkor persze nem baj, hogy csak két kézzel irányítható.
Én nagyon szerettem, mert könnyen irányítható volt, mellette jött szépen a 3 éves lányom, fogta az oldalát. Könnyebb volt vele buszra szállni, vagy a kocsiba bepakolni, kirándulni stb...
Igaz, nem lehetett megpakolni, mert akkor máshol volt a súlypontja.
3-as vagyok. Peg Peregonk van, bolygós kerékkel. Én kanyarodni is tudok vele úgy, hogy egy kézzel tolom. Ahol mindenképpen kell mindkét kezem (pl. nagy szintkülönbség) ott szerintem az egybekaros babakocsinál is kell mindkét kéz. Egyébként én egybekarost akartam venni, csak akkor nem lehetett kapni abból a típusból, amit kiválasztottunk és az egybekaros is esernyőre csukható lett volna.
Tehát létezik olyan esernyőre csukható babakocsi, aminek nem két külön karja van.
1 es vagyok eszembe jutott hogy 3 éve peg perego plikonk is volt...és azzal se tudtam manőverezni, lehet régebbi modell volt? Vagy én vagyok béna:)
Igen tudom hogy van olyan ami egybe karos az espiro magicnek is az újabb verziója ( a 4es) olyan meg az előbb rosszul is írtam mert a SIMA loola az ami esernyő karos volt (tehát 2 külön karos) mert az up az egybe van.
Szia!
Én többek között ezért adtam el az esernyőkocsim és vettem helyette egy lapra csukódó könnyű kocsit. A kelekótya négy éves lányom kezét gyakran meg kell fognom, és a kocsit egy kézzel tolom. Ez nekem sem sikerült az esernyővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!