Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Táppénzen lévő kismamák!...

Táppénzen lévő kismamák! Kaptatok már táppénzt?

Figyelt kérdés
Dec. 14én kaptam utoljára. 2hetente szoktam utalással kapni. Eddig türelmes voltam, gondoltam az ünnepek miatt csúszik, de most már igazán küldhetnék! Tp. papìromat leadtam. Más se kapott még, vagy elkeverhették az enyémet?
2013. jan. 18. 06:16
 1/6 anonim ***** válasza:
2-4 hét mire utalnak. Ünnepek miatt nekik is kiesett pár nap.
2013. jan. 18. 07:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, de nem lettem "kisegítve" vele. Nov. 25-dec.8ig vonatkozó táppénzemet nem kaptam még meg (természtesen azóta a többit sem).dec. 9én adtam le,bérszámfejtőnk is 10én tovább postázta. Dec.10től számolva az 38nap, azaz 5hét+3nap.
2013. jan. 18. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
én még az október utolsó hetét sem kaptam meg sajnos :(
2013. jan. 18. 10:48
 4/6 A kérdező kommentje:
:-( Akkor másnak is ennyit késik :-(
2013. jan. 18. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy elküldte a munkáltatód, hiánytalanul?
2013. jan. 19. 22:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Eddig leadták rendesen. Pont ezért kérdezem, hogy màsok se kapták még meg? Mert ha mások már megkapták, akkor utánajárnék, hogy én miért nem.
2013. jan. 21. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!