Szabad vagy tilos biciklis utánfutót használni?
Figyelt kérdés
Mindenki mást mond. Van aki szerint minden gond nélkül használható de van aki szerint a kresz nem engedi. Mi az igazság? Vegyek vagy ne?2013. jan. 17. 09:46
1/9 anonim válasza:
Hát én már nem tudom. Nekünk 2 éve van, először meg sem fordult a fejemben, hogy nem használható, de már annyi mindent mondanak.. elvileg használható. Mivel nekem 2 kicsim van (1 és 2 éves), 2 biciklis ülést nem rakhatok a biciklire, így ez nekünk egy tök jó megoldás. Nagy forgalomban nyilván nem használom. Csak bicikli úton meg a "faluban".
2/9 A kérdező kommentje:
Felénk többen is visznek 2 gyereket gyerekülésben. Egyik mögötte, a másik előtte ül... Akkor ők szabálytalankodnak? Ááá, már annyira nem tudom, hogy mit szabad és mit nem... :(
2013. jan. 17. 10:23
3/9 anonim válasza:
Én úgy tudom a 2 gyerekülés 1 biciklin szabálytalan. Meg én nem is tudnék úgy menni szerintem.
4/9 anonim válasza:
"Tilos a kerékpárhoz oldalkocsit, illetve egyéb vontatmányt kapcsolni a kerékpár-utánfutó
kivételével."
5/9 A kérdező kommentje:
Ezt találtam :
"Tilos a kerékpárhoz oldalkocsit illetve egyéb vontatmányt kapcsolni a kerékpár-utánfutó kivételével. Kerékpáron egy 18. életévét betöltött felnőtt legfeljebb egy, 10 évesnél fiatalabb gyermeket szállíthat a megfelelő gyermekülésen. Egyébként utast szállítani tilos!"
Akkor ez azt jelenti, hogy utánfutóban is tilos gyereket szállítani? Mert a kifejezetten gyerekszállításra kitalált utánfutóról nem ír..
2013. jan. 17. 19:51
6/9 anonim válasza:
Akkor azt jól tudtam, hogy csak egy gyereket lehet biciklin gyerekülésben szállítani, de hogy az utánfutóról mi a helyzet az továbbra sem tiszta. Belinkelek neked egy régebbi kérdést, nem én tetem fel, de ott is eléggé megoszlott a vélemény.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Most már nagyon érdekelne.. De szerintem nem árulhatnák, ha nem lehetne használni. És külföldön (pl Hollandia) nagyon elterjedt dolog ez.
9/9 anonim válasza:
KerékpárON nem szállíthatsz. Kerékpáros utánfutóban, ami ugye utána van kötve, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!