Anyukák! Aki dolgozik és óvodába jár a gyereke, milyen korán viszi be?
Figyelt kérdés
Most kezdtem új munkahelyen. Sajnos az ovitól 40 percre van a munkahely. Legkorábban 7-kor viszem be a gyereket és döbbenten tapasztalom, hogy mi vagyunk az elsők. Apuka csak akkor viszi be később, ha délutános. Ha éjszakás vagy délelőttös, akkor rám marad. Viszont már rákérdeztek a munkahelyen miért nem járok be korábban. t 5 órakor kivakarni az ágyból lehetetlen.2013. jan. 16. 18:02
1/3 anonim válasza:
6:30-ra vittem,és 16:55 körül értem oda.
2/3 anonim válasza:
Nálam is ez a probléma, én is hamarosan kezdek, fogalmam sincs, hogy fogom megoldani, mert nálunk 7-17-ig lehet bent a gyerek az oviban! 40 percem van, beérni a munkahelyre, nekem is annyi távolságra van a munkahely, mint neked! De kénytelen leszek 7 előtt beadni (már ha bent lesz valaki egyáltalán), mivel az én férjem is hol egész napos, hol éjszakás, de csak jó szervezés kérdése.....remélem sikerül!
3/3 anonim válasza:
Én is hamarosan megyek vissza, nálunk apa viszi azokon a napokon mikor én dolgozok, mikor szabadnapos leszek, akkor én viszem, nyilván ezeken a napokon ráérünk, de apával már fél 7-kor bent lesznek és maradnak is úgy fél hatig. Én eddig 1-2 szer vittem be a lányomat 7 körül, mikor reggel valahova mennem kellett, hát én is ledöbbentem, hogy mi voltunk kb az ötödikek, hatodikak ebben az időben, pedig 240 gyerek jár az ovinkba. Én nem tudom hogy oldják meg sokan, pedig az agglomerációban élünk, nagyon sokan Pesten dolgoznak és innen oda bejutni legalább 20-5 perc és akkor még mindig csak a város szélén jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!